📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
oh my god it's the Japanese!!!
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Waleń? Trochę małe jak na Walenia, zresztą, one ważą po 30-40 ton, więc po cholerę miały by się przeciskać NAD ogrodzeniem, skoro mogłyby to łatwo rozwalić. Szybciej byłby to delfin lub orka. Poza tym, ciekawe jak oni go chcieli podnieść. Przecież one w chuj dużo ważą, a dodatkowo był cały mokry, więc trudno go uchwycić.
Może chciał wyskoczyć na szybki numerek? Najważniejsze, że kumple go nie opuścili i wspierają go na duchu.
Tak nawiasem to z pewnością jest waleń, bo do waleni należą delfin, kaszalot, płetwal błękitny i morświn.
Tak nawiasem to z pewnością jest waleń, bo do waleni należą delfin, kaszalot, płetwal błękitny i morświn.
Chupacabra napisał/a:
Waleń? Trochę małe jak na Walenia...
Walenie to grupa ssaków, do której miedzy innymi zaliczają się też delfiny czy orki.
@Up
A to sorry za moje niedoinformowanie Mój błąd.
A to sorry za moje niedoinformowanie Mój błąd.
Na stypie jest lepsza atmosfera niż u tych japońców, jakaś muza pojebana i do tego ta komentatorka...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów