📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
i jeszcze mamusi pomachała
Świadczy to o jej dobrym wychowaniu.
A z tyłu to pewnie tatuś...
HaBełO na stojaka
mamusia pomachała ale nie kutasem browara niema
zonker88 napisał/a:
Jedno pytanie: dlaczego ona kąpie się w dresie?
Może jej zimno, albo wyszła pobiegać ;p
zonker88 napisał/a:
Jedno pytanie: dlaczego ona kąpie się w dresie?
Pewnie rosyjska muzulmanka
Toz to Andrzej Lepper...
babke zapina , pod wodą.
Jebany ma większe cyce niż ona.
Tłumaczenie: Trochę pogmatwane ale fajnie babka gada ;p
Reką pomachała. Dawaj kończ. Rób oooh oahh. Ona patrzy niby Oj. No co śmiesznie nie. No już kończą, nie jeszcze chce. Jestem w szoku. Kończy taa, oj majtki majtki wkłada, jak nie dobrze ruchać się w morzu aaaa (zimno ? ;O). Ej słuchaj już do morza teraz nie chcę wchodzić. Oj dziękiii (za sex 0:58) , słuchaj ja myślałam że ona jest inwalidką i on jej coś robi....Araby w morzu się ruchają. Odganiaj odganiaj (wodę ze spermą).
Reką pomachała. Dawaj kończ. Rób oooh oahh. Ona patrzy niby Oj. No co śmiesznie nie. No już kończą, nie jeszcze chce. Jestem w szoku. Kończy taa, oj majtki majtki wkłada, jak nie dobrze ruchać się w morzu aaaa (zimno ? ;O). Ej słuchaj już do morza teraz nie chcę wchodzić. Oj dziękiii (za sex 0:58) , słuchaj ja myślałam że ona jest inwalidką i on jej coś robi....Araby w morzu się ruchają. Odganiaj odganiaj (wodę ze spermą).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów