📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rasija rasija chłop napierdla z liścia babie w ryja nananana hop hop
Nikt Cię nie chce ruchać w tyłek?"walewtyłek"
NoweKonto napisał/a:
A niektorzy nie maja z kim obchodzic walewtylek
Nikt Cię nie chce ruchać w tyłek?"walewtyłek"
Kurwa i tu rodzi sie (przynajmniej we mnie) zajebista rozterka, bo niby kobieta, jednak nadal "kocopały"jak rzekl kiedys polski wieszcz AKA Pomidor XD
Nie ma zadnego pierdolenia, ze kobiet sie nie bije. Wlasnie przez taka postawe sobie pozwalaja na wiecej. Za jakis czas nic wam nie wolno bedzie i podziekujecie za to wlasnie kobieta.
ciekawe czy do kogoś swojej kategorii wagowo wzrostowej tak chętnie startuje
Jak bym takiego strzelił z dziwki to by osmarkany dwa dni chodził ..
danielxc717 napisał/a:
W co którymś komisariacie tak robią i widzę że mało wiesz... A bojówka? W, Warszawie legii były koksiki co lubiły napierdalac kobiety. Wielcy faceci z małymi peniskami co wyzywali się po przegranej ustawce jak dostali wypierdol od Śląska albo od Lechii. Stare, czasy ale kobiety od niech obrywaly. Pewnie nic się nie zmieniło
W co którym kurwa, to włąśnie o to pytam pajacu. Widać że z jakiegoś patologicznego środowiska jesteś - to obeznany w komisariatach. Jebie mnie legia, ty i inne gówna ze śląska. Was wszystkich powinno się napierdalać pałami, tak bardzo wam źle, że was szaarpią wiec co szkodzi juz iśc na całośc i was napierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów