📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zajebista restauracja, można zarezerwować stolik na dziś?
dzisiaj walentynki a ja sam chciałbym aby jakiś chłopiec mnie tak traktował
Jebane ruskie ścierwo... Koleś też jakiś pojebany
Po sprawdzeniu - nagranie prawdziwe, jakiś patostreamer z Saratowa. Tłumaczył, że tylko udawał, żeby zebrać wyświetlenia, a jego baba ''wykrzykiwała antyrosyjskie hasła''.
saratov.kp.ru/daily/27464/4720431/
saratov.kp.ru/daily/27464/4720431/
manos napisał/a:
Zaciągnij się do milicji albo jakiejś bojówki kibicowskiej, będziesz sobie napierdalać kobiety do woli.
Podrzuć szmaciarzu jakiś przykład gdzie tak robią, daj chociaż ze dwa filmiki u nas to chętnie tam wstąpię. A jeśli nie masz to zamknij ryj zlewaczała flegmo, co to w wielce opresyjnym reżimowym państwie żyjesz
dontdonut napisał/a:
dzisiaj walentynki a ja sam chciałbym aby jakiś chłopiec mnie tak traktował
Zaczep "Leatherface" widać, że mocno prawilny typ, który nienawidzi kobiet (incel po angielsku a po naszemu "piwniczniak") na pewno będzie Cię mocno tulil tak jak jego dupkę tuli ksiądz kanonik z miejscowości B.
Jazda po błotku murowana cały rok
outline napisał/a:
Podrzuć szmaciarzu jakiś przykład gdzie tak robią, daj chociaż ze dwa filmiki u nas to chętnie tam wstąpię. A jeśli nie masz to zamknij ryj zlewaczała flegmo, co to w wielce opresyjnym reżimowym państwie żyjesz
W co którymś komisariacie tak robią i widzę że mało wiesz... A bojówka? W, Warszawie legii były koksiki co lubiły napierdalac kobiety. Wielcy faceci z małymi peniskami co wyzywali się po przegranej ustawce jak dostali wypierdol od Śląska albo od Lechii. Stare, czasy ale kobiety od niech obrywaly. Pewnie nic się nie zmieniło
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Zaczep "Leatherface" widać, że mocno prawilny typ, który nienawidzi kobiet (incel po angielsku a po naszemu "piwniczniak") na pewno będzie Cię mocno tulil tak jak jego dupkę tuli ksiądz kanonik z miejscowości B.
Jazda po błotku murowana cały rok
No już już. Przestała sraczka lecieć? To podetrzyj gębę i przestań mierzyć innych swoją miarą.
Nic nie porazdzę że część tutejszych imbecyli nie zna definicji prawdziwej wartościowej kobiety i nie potrafi jej odróżnić od byle dziury. Widocznie nigdy takiej nie poznaliście. O lie w ogóle z jakąś mieliście styczność, nie licząc tych do których walicie konia przed monitorem
Mój pradziad powtarzał że jak baby raz w miesiącu się nie pierdolnie w łeb to chora chodzi. Dziadek trzymał się tej tradycji tatuś i ja nasze baby chodzą jak w zegarku.
Co ten Szyc odpierdala
Ja myślałem, że chory autor funduje nam powtórkę w slowmotion a to była druga runda
No dobra uderzył, śle to tylko świadczy o miłości. To łobuz , tak ją okazuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów