📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zwróćcie uwage na te ich (lepsze) warunki życia nie to co u nas na zachodzie xD
Leatherface napisał/a:
Albo babka po prostu zbiera materiał dowodowy na rozprawę rozwodową.
Ona wygląda jak jego matka, może tak jest nawet
John-Flopp napisał/a:
Nie żeby co ale tam za nimi chyba jest greenscreen...
Bingo. Poza tym widać że jej prawie nie dotyka przy uderzeniach. Fejk jak chuj.
Przecież te "ciosy" nie mają żadnej siły, jakaś ustawka, pytanie po chuj takie coś kamerowac i pokazywac światu jaki chlew ma sie na chacie?
Bije tak jakby mu na niej nie zależało
KoniecZartow napisał/a:
Ona wygląda jak jego matka, może tak jest nawet
Możliwe, a może twarz ma "zmęczoną" alkoholem i regularnym oklepem poprostu.
Przecież to jest ustawione jak chuj. Green screen za nimi, koleś "bije" tak , jakby chciał a nie mógł. Czyżby jacyś patostreamerzy na youtube czy innych chujostwie zbierają ruble za wyświetlenia?
Niestety, jak zmywarka siedzi dalej z takim typem, to jest opóźniona umysłowo.
Bicia kobiet nie pochwalam ale podkreślam KOBIET. Natomiast wszystkie lewackie feministki równouprawnienie, to nie widzę problemu żeby z pięści na pełnej k***ie napie**alać, dlaczego mają być gorsze od mężczyzn pod tym względem?
ee tam pierdolisz... Nie biję się kobiet, nawet jeżeli uważają się za mężczyzn. Chyba że same wylatują z łapami, to wtedy inna sprawa.
John-Flopp napisał/a:
Nie żeby co ale tam za nimi chyba jest greenscreen...
Rozjebala mnie ta technologia
Dobry, ciężki klimat.
Widać że romantyk, bije z otwartej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów