jak wyznać miłość babci klozetowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
4x zjeb
1. nasrał na deskę
2. wziął to w łapę
3 rozmazał
4. zrobił zdjęcie - no chybą, że to kolejna osoba po właścicielu czekoladki.
Mam nadzieję, że chociaż spuścił wodę
1. nasrał na deskę
2. wziął to w łapę
3 rozmazał
4. zrobił zdjęcie - no chybą, że to kolejna osoba po właścicielu czekoladki.
Mam nadzieję, że chociaż spuścił wodę
Patrząc po avatarze, myslę że materiał własny (Też jakiś taki pojebany)
zajebać to mało... robią to pewnie bananowe dzieci co to pacą się nie kalają
Mógł mieć rękawiczki, wtedy by łapek nie ubrudził
@up po co spuszczać wodę skoro nasrał na deskę?
@up po co spuszczać wodę skoro nasrał na deskę?
Mogę się założyć, że był to niemiec - użytkownicy harda powinni wiedzieć o co kaman bo w 95% filmów o skacie słychać ich burczenie wiertarką udarową w dupie zwaną mową szwabską.
I jak widać skatowa walentynka wychodzi taniej niż zakup kwiatka.
I jak widać skatowa walentynka wychodzi taniej niż zakup kwiatka.
dobra kupel kiedyś był na komisariacie przed dołkiem 24h i był takim kiblu to na ścianie gównem napis "nic nie powiedziałem "podpis""
Do działu fekalia może z tym?
ma sens
Jak skubany nasrał na tę deskę od spodu ?
jestem ciekawy czy też tak srają w domu. Wkurwia mnie to, że nie mogę ze spokojem usiąć i się wysrac w centrum handlowym!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów