📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skurwysyn tak dobrego napoju nie tknął
czerwony jas jest uznawany tylko przez plebs, ktory i tak pewnie zmiesza go z cola
liberpater napisał/a:
czerwony jas jest uznawany tylko przez plebs, ktory i tak pewnie zmiesza go z cola
polaczkowate pierdolenie
a co z labelem?
To pewnie były dopalacze, nikt na to nie wpadł? Od mamy na pocieszenie ;]
@liberpater... Ty, znawca whiskey z podwórka... A myślisz co sam producent rekomenduje jako oficjalny drink z Red Label'em ? Jest to najodpowiedniejsza whiskey do Coca-Coli bądź Sprite ! - Z tytułu cierpkiego smaku, właśnie tą whisky zaleca się pić z tymi napojami, a czarnego samego - z uwagi na bardziej subtelny smak, związany z bazą, na jakiej Whisky powstało. Od bazy głównie pochodzi smak trunku. Dla przykładu Green Label'a podaje się z świeżymi sokami - np limonką, gold z czekoladą/truskawkami, a blue - "ezoteryczną" z wodą sodową. Osobiście próbowałem większości whiskey, ale to właśnie Johnnie mi najbardziej smakuje. Więc wypierdalaj...
A sam materiał dobry .
A sam materiał dobry .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów