Dziwnie się podnieciłem patrząc na ta tłusta laskę wpieprzającą surowe mięcho.
Dziwnie się podnieciłem patrząc na ta tłusta laskę wpieprzającą surowe mięcho.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś za łatwo jej idzie...
Fajna, ale to mięsko to chyba z ryżu!?
To jest stek który krojony jest w poprzek włókien mięśniowych i się normalnie da odgryźć, jeżeli jesz mięso krojone wzdłuż włókien mięśniowych to na takie nie ma mocnych.
@Up
Nie zesrajcie się białe żołnierzyki. Laska ma jakieś 10-15kg nadwagi i gdyby nie to walilibyście gruchy jak pojebani. Ślepy zauważy, że babka ma świetne proporcje twarzy i poza nadwagą jest zadbana. O ile wpierdalanie na surowo mięsa nie pociąga, tak w klubie lepiłoby się do niej stado kolesi. Przynajmniej nie jest spierdoloną weganką i sądząc po tatuażach sądzę, że jedyne co ma w sobie świńskiego to ostre rżnięcie.
No, ale te Wasze modelki z Victoria Secrets na pewno biją swoją nieskazitelną urodą wszystkie inne laski świata, więc co ja się w ogóle wypowiadam, nie? Po za nimi to wszystkie inne plebsy wyglądają jak jebane tuczniki z hameryki, a... pewnie tacy koneserzy piękna na harda nie wchodzi i jeszcze wielkiej, obleśnej świni nie widzieli, bo ich delikatne oczy pękłyby z bólu.
Ludzie ogarnijcie dupy, spójrzcie w lustro. Marzycie o Lamborghini a nie stać Was na Superba II.
PS Tak, ruchałbym aż by schudła.
Nie mierz wszystkich swoją miarą, jeśli lubisz takie laski to sobie je ruchaj. Może jej to odpowiada albo komuś, ale wygląda jak maciora i taka jest prawda.
Ludzie ogarnijcie dupy, spójrzcie w lustro. Marzycie o Lamborghini a nie stać Was na Superba II.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów