📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żydem to nie jest. Ale w sumie to mógłby się pospieszyć. Można by wreszcie odkłamać historię bez obawy o proces.
rew123321 napisał/a:
a czy wałęsa nie jest przypadkiem zadeklarowanym i praktykującym katolikiem?
Zadeklarowany i praktykujący katolik wie, że kremacja ciała skazuje byłego lokatora na wieczne potępienie
Gówno prawda. Kremacja jest dozwolona, tylko nielubiana przez księży, bo pogrzeb i miejsce na cmentarzu są tańsze wtedy.
Powinno się go spalić już w 89r jak wieśniakowi się zachciało prezydenckiego stołka. Jebany patriota sługus komuchów.
Wałesa żył do 81 potem go zastąpiła marionetka
I ma rację kremacja to najlepszy sposób. Kompresja jest znaczna , bardziej higieniczne i prochy zawsze idzie wysypać w jakimś ulubionym miejscu za życia. Lecz nie w Polsce kurwa. Tu nadal ciemnogród i dyktat kościoła. Przykościelne partyjki nadal nie pozwalają zmienić ustawy o pochówkach bo księża stracili by niezłe źródło zarobku a biskupi za haracze z parafii nie mogli by sobie gwałcić dzieci za granicą.
śmiejecie się teraz z Wałęsy?
kurwa, dlaczego dopiero od jakiegoś czasu dane mi było zobaczyć że ta całą "społeczność" sadistica to przemieszanie niedojebanych gimbusów z nieruchatymi 25-30 letnimi cipkami co pizdy w życiu nie widzieli a branzlują się do karlic z chorobami genetycznymi
kurwa, dlaczego dopiero od jakiegoś czasu dane mi było zobaczyć że ta całą "społeczność" sadistica to przemieszanie niedojebanych gimbusów z nieruchatymi 25-30 letnimi cipkami co pizdy w życiu nie widzieli a branzlują się do karlic z chorobami genetycznymi
Meneldil napisał/a:
I ma rację kremacja to najlepszy sposób. Kompresja jest znaczna , bardziej higieniczne i prochy zawsze idzie wysypać w jakimś ulubionym miejscu za życia. Lecz nie w Polsce kurwa. Tu nadal ciemnogród i dyktat kościoła. Przykościelne partyjki nadal nie pozwalają zmienić ustawy o pochówkach bo księża stracili by niezłe źródło zarobku a biskupi za haracze z parafii nie mogli by sobie gwałcić dzieci za granicą.
Bzdury! zakaz kremacji to akurat jeden z niewielu aspektów w którym nasze państwo dba o swoich obywateli, poddając ciało kremacji przekreślasz swoje szanse na życie wieczne warto o tym pamiętać chcąc oszczędzić parę groszy na pogrzebie kogoś bliskiego.
Imie_jego_44 napisał/a:
Bzdury! zakaz kremacji to akurat jeden z niewielu aspektów w którym nasze państwo dba o swoich obywateli, poddając ciało kremacji przekreślasz swoje szanse na życie wieczne warto o tym pamiętać chcąc oszczędzić parę groszy na pogrzebie kogoś bliskiego.
Not siur if troll or dżust stiupit.
Dobra, dobra a gdzie jest moje 100 milionów ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów