📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W uznaniu zasług byłego Prezydenta postanawiam mu pomóc i spełnić jego prośbę paląc jego zwłoki. Jeśli ktoś ma taką możliwość to proszę przekazać Prezydentowi żeby na środę był gotowy bo akurat mam wolne.
Wałęsa to żyd jest? Popatrz się aż głupio bo tyle zrobił dla nas. Kurwa, zjebaliście mi humor z rana.
niektorych to wypadaloby spopielic jeszcze za zycia. np cala obsade wiejskiej
temat miał na celu wywołanie szyderczego uśmiechu u niektórych oraz bólu dupy u innych
A ja się pytam: kogo on interesuje?
Panie, ja sam obaliłem komunę
Tymi rencyma
Tymi rencyma
beka z ludzi co twierdza ze on tyle zdzialal dla Polakow, postkomuchy i tak zostaly. juz za jego zycia coraz smielej mowi sie o bolku (via polityka ostatnio)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów