Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie najbradziej zastanawia to co trzeba mniec pod deklem nie tak zeby w to wierzyc i brnac w to .Wiadomo ze ten typ robi to dla kasy a bajer m ataki ze oszolomy wierza ze to jezus jest w nim xD.Ponoc szefem tego typa jest gosc co odsiedzial sporo lat w pudle i zonka mu taki pomysl podsunela ze jeszcze kaznodzieja uzdrawiaczem nie byl .Wiec ten niewiele myslac pyk nowy walek wymyslil i wciagnol tego typa w;asnie .
A mało to ludzi wierzy w szczepionkową depopulację, chemtrailsy, lewackie i żydowskie spiski? Ten sam poziom umysłowy.
ale oni nie czują się żenująco?
Normalni katolicy na pewno czują się żenująco, tzw. herezja modernizmu to jest
No i w czym to gorsze czy bardziej zjebane od tradycyjnej mszy? Tradycyjna klepanka ze stałym schematem gdzie 90% ludzi zerka na koło emeryckie, bo nikt poza nimi nie wie kiedy klęknąć, usiąść czy leżeć krzyżem na zimnej, kamiennej podłodze... tu przynajmniej uśmiechnięci młodsi ludzie sobie tańczą. Tak widzę, że to sekta ale chyba każda religią czy odłam w swoich początkach były sektami?
wiesz czym sie różni sekta od religi? Ilością wiernych
Jeśli komuś się to podoba i chce brać udział w tym gównie to jakoś specjalnie wali mnie to
Lepsze 10000x takie cóś niż zasrane lewactwo
Eeee... No co ty? Nie podobały ci się eliminacje do jewrowizji? Tyle pedalstwa i obsceniczności w jednym miejscu, tak nowocześnie i postępowo, a ty kręcisz nosem?
Flodzia nie wrzucaj więcej filmów ze swoich sesji terapeutycznych
Flodzia to ten co gra keybordzie.
Nic nie jest gorsze od lewactwa:) poczekaj jeszcze 5 lat, lewactwo zaleje cały świat doszczętnie.
Od lewactwa gorsza jest jedynie taka spierdolina jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów