📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jakiś znawca stosunków międzynarodowych orientuje się czemu taka nagonka czarnych na arabów jest?
Pokłócili się o kolor bluzy.
Json napisał/a:
Jakiś znawca stosunków międzynarodowych orientuje się czemu taka nagonka czarnych na arabów jest?
Chodzi o kolor skóry.
Odbierają im zasiłki.
Niestety to wina białych.
siewie napisał/a:
w przenosni to napisalem, wiadomo ze przy tym małym arabia jest większyA gdzie ten giga murzyn ?
Chyba wolałbym być arabem, ale jestem Polakiem Cebulakiem Biedakiem. W skrócie PCB, pozdro dla kumatych.
Poklucili się o outfit, jak on śmiał ubrać się tak samo jak Ja!
To się dzieje za każdym razem jak spotka się dwóch facetów tak samo ubranych
oczywiście stado w gotowości czeka do ataku grupowego .....
Ten w żółtej bluzie, to już z ryja widać, że podstępny smoluch.
Json napisał/a:
Udało im się z białymi wyjebac co zechca ze sklepów teraz chca od arabow by im rope oddali.
Ten w czarnej bluzie od razu rzuca sie wspolnie z drugim odzwierzecym bratem na maluszka i tez go napierdala normalny murzynski pojedynek ale arabow jest chyba z 5 i ich wynosza ze sklepu widac sa przyzwyczajeni do tego gowna. Jak lewactwo dochodzi do wladzy to takie gowno nie ma konsekwencji dzialania i potem mieszkasz w zoo. W Polsce pewnie negroidowie by go zajebali a wlasna rodzina byla biegala krecila komorkami szybciej by bylo na sadolu niz by pogotowie przyjechalo po trupa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów