walka krótka ale wpierdol dobry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Conscribo napisał/a:
ładnie, solo, z zasadami, bez kopania leżącego,
Racja, bez kopania leżącego, no może dwa albo cztery kopy, reszta pięści-byle nie dać wstać
mblbn napisał/a:
niech sie gówna nawzajem powybijają
kurwa, miałem to napisać, ale mnie ubiegłeś ;/
hehe... chyba mało się bijesz prawda?
to co opisałeś w swoim poście to raczej zabawa taka jak się małe tygryski bawią z sobą a nie walka
wiesz jak powinna wyglądać prawdziwa walka? cały szacunek oddajesz przeciwnikowi po przez brak litości dla niego, wiesz dlaczego? ponieważ jeśli masz litość dla przeciwnika to dajesz mu do zrozumienia że jest słabą ciotą która nie dorasta mu do pięt.
czy są na świecie jeszcze ludzie którzy stawiają honor ponad życie? kurwa ogarnijcie, jesteście facetami a nie pipeczkami wydymkami.
Widać, że biali! Napierdalają się jak faceci, a nie skaczą jak czarne małpy.
normalne przeciwnik to nie kolega... z kolegą możesz się bić z zasadami, w walce robisz wszystko że by wygrać szybko i bez poniesienie szkód. jesli jest inaczej to znaczy że bawisz się przeciwnikiem... co oznacza dla niego dyshonor. to proste, ale że by to zrozumieć trzeba się bić
Wiem już skąd zaszło całe to zajście, to ten wściekły,ogromny,bezlitosny,krwiożerczy,nieustępliwy PIES obudził tak wielką agresje u tych dwóch panów...dobrze że trzymało go 40 rozbójników bo inaczej rozje**** wszystko w okół...kolejny przykład modyfikowania genów u zwierząt...groźna bestia...
Angole. Naród, który nawet podczas walki się przycina. Takie USA w Europie
aaa... teraz zauważyłem tego psa z boku
jaki uśmiechnięty
też by się pobawił...
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
jaki uśmiechnięty
też by się pobawił...
Rozumiem o co Ci chodzi. W sumie masz rację, o ile tego nie generalizujesz. Tzn. jeśli to się tyczy walk, gdzie obaj przeciwnicy w pełni sił umysłowych godzą się na nią, bez żadnej presji. Bądź odwrotnie, kiedy są zmuszeni do walki, bo się bronią, czy też bronią kogoś, coś.
Ale pierdolę głupoty:P.
Rozumiem o co Ci chodzi. W sumie masz rację, o ile tego nie generalizujesz. Tzn. jeśli to się tyczy walk, gdzie obaj przeciwnicy w pełni sił umysłowych godzą się na nią, bez żadnej presji. Bądź odwrotnie, kiedy są zmuszeni do walki, bo się bronią, czy też bronią kogoś, coś.
Ale pierdolę głupoty:P.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów