walka krótka ale wpierdol dobry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
butlonosy napisał/a:
hehe... chyba mało się bijesz prawda?
to co opisałeś w swoim poście to raczej zabawa taka jak się małe tygryski bawią z sobą a nie walka
[...] kurwa ogarnijcie, jesteście facetami a nie pipeczkami wydymkami.
jasne, że się nie biję, nigdy się nie biłem, siedzę ciągle przy kompie a w necie lubię przykozaczyć bo nie zobaczysz mnie na żywo i mogę być kim chcę, łohhh master fajter.
masz podejście jak zwykły uliczny chuligan który lubi się ponapierdalać i tyle, walka ma wyjaśnić spór a nie pokazywac kto jest gównem a kto nie
walka ma wyjaśnić spór
yhm ty myślisz o czymś takim no to dali sobie po razie emocje wyładowane teraz na flachę się najebać ^^
ale w dalszym ciągu walka pozostaje walką a ja nie jestem ulicznikiem
Typowa angielska patologia z szeregówek ....
hehe z tą ręką najlepsze , odrazu mi się Putin, miś i krokodyl przypomniał
butlonosy napisał/a:
a ja nie jestem ulicznikiem
po nicku na boksera pasujesz
nanab napisał/a:
hahah... widać że z ciebie prawdziwy facet ^^ to weź podskocz do kolesia co ma 50 na łapie xD i nie kop go jak będzie leżał na ziemi bo to nie honorowo to nic że on wstanie i wciśnie ci głowę między cegły monopolowego ^^ w końcu cegły tak ja twój face... czerwone.Tak, tak, ciota to ten, co nie kopie leżącego. Prawdziwy facet z jajami przewraca i kopie, albo lepiej-woła kolegów i kopią w pięciu.
a poza tym nie kłuć się bo pewnie zachował byś się instynktownie bijąc się... czyli albo byś uciekł albo dął z siebie wszystko kopiąc leżącego. jeśli jest inaczej to nie umiesz się bić i nie masz instynktu przetrwania a tacy jak ty są wtedy pożywieniem takich jak ja
butlonosy napisał/a:
to weź podskocz do kolesia co ma 50 na łapie xD
Może wg ciebie jestem dziwny, ale nie ma potrzeby dostawania po mordzie, więc nie prowokuję, zwłaszcza większych ode mnie.
butlonosy napisał/a:
nie masz instynktu przetrwania a tacy jak ty są wtedy pożywieniem takich jak ja
Jaki instynkt przetrwania? Ja mam na myśli zwykłe "koleżeńskie danie sobie po mordzie", a ty chyba myślisz, że każda bójka musi się kończyć na zabiciu przeciwnika(może nawet na zjedzeniu jego mięsa, nie wiem jak masz w domu).
A co do pożywienia-człowieka od małpy nie odróżnia siła tylko inteligencja. "Tacy jak ty" mogą być po prostu odstrzeleni i podani w panierce albo pozamykani w zoo, nieważne jacy byli by silni pozdro i smacznego
ty nadal nic nie rozumiesz... walka to walka, nie będę prawił ci filozofii. ale są na świecie jeszcze "bushi".
dzięki za dyskusje
dzięki za dyskusje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów