Taka tam zwykła bójka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Żeby chociaż ładne jakieś.. to bym zrozumiał...
Jak masz wrzucać jakieś paszczury z wiochy w 240p to lepiej nic nie wrzucaj
Jak masz wrzucać jakieś paszczury z wiochy w 240p to lepiej nic nie wrzucaj
mogły se szpilki i gorsety jeszcze założyć cipy jebane
Nie kumam napierdalasz się na ulicy 3 - 4 tuby i kolo spływa krwią, a te nabujają się jak w mortal kombat i nic
walka w parterze opanowana do perfekcji!
całe życie wiatr w oczy. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?
za głupie pipy zawsze piwko
A ja dam piwo za jedną rzecz ! Filmik mnie niechybnie ujął , dlaczego ?
Bo w każdej bójce jedna pizda zajebała drugiej, jak jedna leżała to druga ją kopała i napierdalała, jedna lezy i nie ma sił a druga się wyżywa , a tutaj ? Brawo dla tych głupich pizdek !
czy leżą, czy stoją, czy raczkują, czy też jedna stoi a druga leży i na odwrót to się młócą jak by je szatan opętał .
I jeszcze bonusik, że musieli je rozdzielić , bo nigdy nie widziałem ,żeby takie cipy były rozdzielane
I brawo dla łachudry w niebieskim za dobre kicks na ryj , i brawo dla blondynki za w miarę fajną dupcie, mogła tam zemdleć było by mięsko
Bo w każdej bójce jedna pizda zajebała drugiej, jak jedna leżała to druga ją kopała i napierdalała, jedna lezy i nie ma sił a druga się wyżywa , a tutaj ? Brawo dla tych głupich pizdek !
czy leżą, czy stoją, czy raczkują, czy też jedna stoi a druga leży i na odwrót to się młócą jak by je szatan opętał .
I jeszcze bonusik, że musieli je rozdzielić , bo nigdy nie widziałem ,żeby takie cipy były rozdzielane
I brawo dla łachudry w niebieskim za dobre kicks na ryj , i brawo dla blondynki za w miarę fajną dupcie, mogła tam zemdleć było by mięsko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów