Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

3 pojedynek według mnie nie fair, bo murzynka miała przewagę masy.

Biją się jak...
...miałem napisać, że jak baby ale w sumie to biją się jak najman
...miałem napisać, że jak baby ale w sumie to biją się jak najman

ru_ziolo napisał/a:
Biją się jak...
...miałem napisać, że jak baby ale w sumie to biją się jak najman![]()
Ty widziałeś jak się Najman bije ?! Bo mi się tylko zdarzyło oglądać jak jego bito

całkiem udany fake, normalne laski by jeszcze przy tym darły mordę

nier🤬albym. brzydza mnie bijace sie laski no ale milo popatrzec

Co się dzieje z kobietami.Powoli przejmują męskie geny a to wszystko wina FEMINISTEK!

No no. Pierwsza w różowym to klepała drugą lepiej niż 3/4 bójek wśród młodzieży pokolenia JP

po skończonej walce odrazu lecą do lustra poprawić sobie fryzurke

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie