Pewnie poszło o jedzenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że to kręcą kolejną część Hobbita i to są córki króla goblinów. Ale po chwili zdałem sobie sprawę, że gobliny są rasą bardziej podobną do ludzi.
daniel4321 napisał/a:
Dlatego ruchasz dzieci i jesteś księdzem?
Mam naprawdę obiektywnie pisząc bardzo atrakcyjną żonę.
[ Dodano 2024-10-27, 21:43 ]
Seymouro1908 napisał/a:
Na randki zdecydowanie powinieneś wybierać się do Auschwitz.
Zapisz swoją grubaskę na siłownie i zamknij jej lodówkę na kłódkę.
[ Dodano 2024-10-27, 21:45 ]
janusz_biznesu napisał/a:
Czas dorosnąć i zacząć szukać partnerek poza szkołą podstawową.
Jestem w szczęśliwy małżeństwie od >20 lat z atrakcyjną kobietą.
I tobie tego życzę - tylko weź się za siebie.
Sonal napisał/a:
Mam naprawdę obiektywnie pisząc bardzo atrakcyjną żonę.
Zapisz swoją grubaskę na siłownie i zamknij jej lodówkę na kłódkę.
Jestem w szczęśliwy małżeństwie od >20 lat z atrakcyjną kobietą.
I tobie tego życzę - tylko weź się za siebie.
Jestem w małżeństwie dłużej niż ty. Nie traktuję swojej żony jak kawałka mięsa. Nie ważę jej codziennie i nie robię presji, że ją z domu wypierdolę jak przekroczy 55 kg.
A może powinienem, spytałem, i tłuścioch mówi, że ma 62 kilo...O zgrozo🤣 Ale zostawię żarłoka, bo ma wiele innych zalet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów