Australijczycy to musi być dziwny naród, wychodząc z domów widzą kangury które się napierdzielają na środku ulicy a 3/4 innych zwierząt/owadów/pająków itd. chce ich pozabijać...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Australijczycy to musi być dziwny naród, wychodząc z domów widzą kangury które się napierdzielają na środku ulicy a 3/4 innych zwierząt/owadów/pająków itd. chce ich pozabijać...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego zarabiają w chuj szmalu aby latać po całym świecie w pizdu z dala od domu
Rafixo napisał/a:
Australijczycy to musi być dziwny naród
No sa dziwni i maja plastykowe pieniadze, w sensie ze banknoty - taka tam ciekawostka.
Cytat:
Dlatego zarabiają w chuj szmalu aby latać po całym świecie w pizdu z dala od domu
Dokładnie odwrotnie, niż POlactwo.
A to ci chvje, pewnie jeszcze race na stadionach palą!
maurzyny australii
fajna furka przed kangurami. znajac australie to pewnie ma jakis silnik z corvette
Kangury są uznawane w Australi za szkodniki strzela sie do nich , co do Australijskich banknotów to nie wiem czy to plastik ale jak wymienialem na lotnisku to pani pierwsze co powiedziala to prosze uwazac bo rozpuszczają sie w wyzszej temperaturze i na słońcu
Ale nie ogarniam sytuacji jak bym mial z domu wyjść i dwa wieksze odemnie Kangury sie napierdalaja u mnie na podjeździe a ja co ?
Ej ! chłopaki dajcie spokój bo zaraz ktoś po weterynarza zadzwoni i na chuj wam to .
Ale nie ogarniam sytuacji jak bym mial z domu wyjść i dwa wieksze odemnie Kangury sie napierdalaja u mnie na podjeździe a ja co ?
Ej ! chłopaki dajcie spokój bo zaraz ktoś po weterynarza zadzwoni i na chuj wam to .
Najman już by klepał.
coolturalny napisał/a:
Najman już by klepał.
Nie tak szybko jak twoja matka z murzynskim chujem w dupie.
Amadymea napisał/a:
Nie tak szybko jak twoja matka z murzynskim chujem w dupie.
Nice try, Marcin.
Piękna walka szkoda że nie nagrana do końca, murzyny mogą się od nich uczyć kultury walki.
co to za samochod na pierwsyzm planie? ten niby pickup
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów