Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może będzie powtórka z rozgrywki, szkoda że temu księdzu nie najebał od chyba roku nie jest już w zakonie jak go wyrzucili i dalej się przebiera udając księdza
Może będzie powtórka z rozgrywki, szkoda że temu księdzu nie najebał od chyba roku nie jest już w zakonie jak go wyrzucili i dalej się przebiera udając księdza
Zgadzam się z tym że należy mu się wychowawcza listwa i to niejedna chociażby za nieustanne obrażanie wszystkiego i wszystkich. Niemniej to się raczej nie wydarzy bo to taki typ gieroja, co fika bo wie że przeciwnik jest słabszy.
możecie narzekać na kościółek i kler pedofilski ale was gdzie pochowają ? pod płotem psy jedne
Hatfuuu !
Oczywiscie że na cmentarzu komunalnym jak już.
A najlepiej w urnie na kominku w domu, po uprzednim spaleniu ścierwa
możecie narzekać na kościółek i kler pedofilski ale was gdzie pochowają ? pod płotem psy jedne
Normalnie na cmentarzu komunalnym lub innym. W alejce dla ateistów lub innych wyznań.
Ziemie przeznaczone na pochówek nie należą tylko do kościoła.
Ale wam anty kościołowcom odj***ło. Jesteście zdrowo wymięci przez telewizor. Jak zdechniecie to powinni was albo bliskich pod płotem jak szczury zakopać prawda ? Ale nie. wtedy proszę księdza, sprawa jest. A po pogrzebie, k***a ile on wziął.
Pozwalasz wchodzić Kościołowi w Twoje życie, Twoja sprawa. Ale to tak samo moja sprawa, że jestem anty. A jak już zdechnę, to zostanę pochowany na cmentarzu komunalnym. Przez zakład pogrzebowy, nie byle człowieka w czarnej szacie.
Jebać tego śmiecia w sukience z pomponikiem na głowie. Nie wiem dlaczego jeszcze nikt mu do porządku nie wpierdolił za calokształt swoich działań. Z kościola ta parówa została wyjebana to się dalej przebiera i udaje księdza
a cóż to takiego uczynił ,że tak się nakręcasz? o co chodzi tutaj ogólnie?
Ha tfu
Tego ich w seminariach pewnie uczą, tej chytrosci.
Przez zakład pogrzebowy, nie byle człowieka w czarnej szacie.
Do tego nie płacąc mu za przysługę
Swoją drogą, film stary jak świat
Miło by było popatrzeć jak te pedofile się wykrwawiają najlepiej z zgrdziołków
Po śmierci to mi wszystko jedno. Pogrzeby i groby są dla rodziny.
Ale wam anty kościołowcom odjebało. Jesteście zdrowo wymięci przez telewizor. Jak zdechniecie to powinni was albo bliskich pod płotem jak szczury zakopać prawda ? Ale nie. wtedy proszę księdza, sprawa jest. A po pogrzebie, kurwa ile on wziął.
kasuje za godzinę roboty jak jakiś pierdolony jutuber, a nad grobem gęga, że spełnia chrześcijański obowiązek... skoro ma taki obowiązek to dlaczego do kurwy nędzy robią problemy z pochówkiem i wołają za to chore pieniądze? wytłumaczysz? bo ja tego nie potrafię zrozumieć!
Ale wam anty kościołowcom odjebało. Jesteście zdrowo wymięci przez telewizor. Jak zdechniecie to powinni was albo bliskich pod płotem jak szczury zakopać prawda ? Ale nie. wtedy proszę księdza, sprawa jest. A po pogrzebie, kurwa ile on wziął.
Ależ mnie zagotowałeś. Szerzenie wymysłów. Wpojono nam, że kościół może chować... dlaczego cmentarze nie są ogólnodostępne? Bo to biznes!! Czy jakbym mógł być pochowany na cmentarzu bez udziału tych pseudo przedstawicieli Boga to czy bym z tego nie korzystał? Ja np nienawidzę kościoła. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora ale za licznych już przedstawicieli nie pochwalam działań tej mafii. Gdybym mógł być pochowany na swojej działce obok domu to bym tak wybrał. A to, że od wieków jest to jeden ze sposobów na przeżycie tej grupy i sobie poukładali mentalność ludzi to inna sprawa. Państwo powinno dawać możliwość pochówku. Ksiądz na pochówku mi zupełnie nie potrzebny. Miejsce do możliwych "odwiedzin" już tak. Mentalność ludzi takich jak Ty to jest katastrofa. I najgorsze, że tozamknięcie szerzysz jako przestroga dla innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów