Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja wrzucam. Tak jak sprzątaczka w NASA na pytanie reporterki "co tu robicie?" odpowiedziała "wysyłamy rakiety w kosmos", księgowy z obozu koncentracyjnego 70 lat później dostaje dożywocie, tak i każdy ksiądz powinien pójść do więzienia za udział w zorganizowanej grupie przestępczej.Nie wrzucam wszystkich do jednego wora ale za licznych już przedstawicieli nie pochwalam działań tej mafii.
Jebać tego śmiecia w sukience z pomponikiem na głowie.
On właśnie na to liczy
Widać, że obaj lubią się cwelić
Ależ mnie zagotowałeś. Szerzenie wymysłów. Wpojono nam, że kościół może chować... dlaczego cmentarze nie są ogólnodostępne? Bo to biznes!! Czy jakbym mógł być pochowany na cmentarzu bez udziału tych pseudo przedstawicieli Boga to czy bym z tego nie korzystał? Ja np nienawidzę kościoła. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora ale za licznych już przedstawicieli nie pochwalam działań tej mafii. Gdybym mógł być pochowany na swojej działce obok domu to bym tak wybrał. A to, że od wieków jest to jeden ze sposobów na przeżycie tej grupy i sobie poukładali mentalność ludzi to inna sprawa. Państwo powinno dawać możliwość pochówku. Ksiądz na pochówku mi zupełnie nie potrzebny. Miejsce do możliwych "odwiedzin" już tak. Mentalność ludzi takich jak Ty to jest katastrofa. I najgorsze, że tozamknięcie szerzysz jako przestroga dla innych.
Co ty za głupoty gadasz nikt na siłę księdza na twój pogrzeb nie będzie zapraszał.
W tych czasach tylko chyba idiota wierzy w życie poza grobowe tutaj polskiego społeczeństwo jest zbyt płytkie by przyjąć świeże grzyby nasze słowiańskie....
Sam jesteś idiotą, parówersie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów