📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeglądając wiki i patrząc co to te Tai Chi, to najbardziej rozwaliło mnie to:
ruchy Tai Chi
ruch nr. 3 Złapać ptaka za ogon.
nr. 4 Prosty Bat
ruchy Tai Chi
ruch nr. 3 Złapać ptaka za ogon.
nr. 4 Prosty Bat
Podjarali sie Pudzianem i teraz kurwa mma panowe mma ! ;/
kiedys nie bylo tu takiego syfu...
a teraz boks mma kurwa co tylko chcesz
kiedys nie bylo tu takiego syfu...
a teraz boks mma kurwa co tylko chcesz
co wy wiecie o Tai Chi to ze cwiczysz to powoli nie znaczy ze walczysz tak powoli ;] dzieki Tai Chi masz super rownowage i nie da rady Cie prosto przepchac, odepchnac, przewrocic uderzeniem Powolne cwiczenia wbijaja Ci w umysl sekwencje ruchow aby potem szly z automata . pzdro
O kurwa co to jest?
LegendarnyZiom napisał/a:
O kurwa co to jest?
film z cyklu 'jak najlepiej zmarnować 2:47 min życia'
nastarkill napisał/a:
co wy wiecie o Tai Chi to ze cwiczysz to powoli nie znaczy ze walczysz tak powoli ;] dzieki Tai Chi masz super rownowage i nie da rady Cie prosto przepchac, odepchnac, przewrocic uderzeniem Powolne cwiczenia wbijaja Ci w umysl sekwencje ruchow aby potem szly z automata . pzdro
W Polsce żadne Tai Chi by ci nie pomogło jakbyś spotkał dresa z pałką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów