📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ale to co tam jest tak ze z kopa w pape i juz koniec przeciez to nie byl knockout
kurwa co to za zasady pojebane, typ dostal kopa, wyjebal sie wstał od razu zeby dalej walczyc (albo w sumie zaczac walczyc ) a sedzia przerywa, troche slabo to wyszlo no coz...
sędzia parówa trochę...
jedyny sport dla facetów to hejtowanie przez neta, kiedy się w końcu takie piczki nauczą
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Jakbyście Parówy nie zauważyli , zawodnik nie reagował na pytania tylko stał i sie patrzył , tak więc sędzia słusznie przerwał walke ...
@michciur
Ja tam widzę, jak sędzie macha rękoma "koniec"
Ja tam widzę, jak sędzie macha rękoma "koniec"
O kurwa widzę, że ekspert. Dobry słuch masz, jeśli wiesz, że sędzia o coś tam go pytał przed tym jak zakończył walkę
Trochę chujowo, bo przybił z przeciwnikiem rękawicę i pół sekundy później już go kopnął - wykorzystał to że był w zasięgu.
amatorka jak chuj, ten co zaatakował jak i ten sędzia to buraki
Niehonorowe ale zgodne z przepisami ALMMA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów