📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pazuzu napisał/a:
"Ładnie trysło" i miniaturka dwóch kolesi przytulnych do siebie.. opis mógł zmylić
Głodnemu chleb na myśli
Dziwnie kruche te uszy tych zawodników są , normalnemu człowiekowi , można szarpać za uszy i huja nie chcą się oderwać , a ,zawodnicy są na sterydach ,sterydy niszczą tkanke łączna stawy chrząstki są u nich rozejbane ,u steryda masa mięśni jest kosztem masy stawów i chrząstek dla tego tak łatwo dostają kontuzji , info wkigoogle
Mirek19850509 napisał/a:
Dziwnie kruche te uszy tych zawodników są , normalnemu człowiekowi , można szarpać za uszy i huja nie chcą się oderwać , a ,zawodnicy są na sterydach ,sterydy niszczą tkanke łączna stawy chrząstki są u nich rozejbane ,u steryda masa mięśni jest kosztem masy stawów i chrząstek dla tego tak łatwo dostają kontuzji , info wkigoogle
co ty chłopie pierdolisz xD kalafiory robią się od ocierania, naciskania i uderzania, sterydy nie mają tutaj nic do tego. To zupełnie normalne w sportach takich jak zapasy, bjj, czasem nawet jakieś muay thai jak się wyłapie łokcia czy kolano na ucho. Pod naciskiem odrywa się skóra od chrząstki i zbiera się tam krew pod wpływem zderzeń głowami. Jak opuchlizna jest w miarę świeża i zebrało się dużo krwi, to skóra jest bardziej napięta i łatwiej ją rozerwać, zwłaszcza takim ciosem łokciem.
Znam ludzi z kategorii wagowych 60-70kg z BJJ czy zapasów, którzy mają uszy rozjebane jak obornik po polu
Wracaj Miras do mieszania zaprawy, a nie się wypowiadasz na nieznane ci tematy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów