📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze miałem ochote te kalafiory na uszach komuś rozj🤬 XD piękny cios.
Widać, że kalafiora już miał wcześniej, więc wiele nie było trzeba, żeby go odj🤬
myślałem, że mu kalafior eksplodował, a mu je tylko naderwał... Przyszyją i bedzie jak "nowy kalafiorek"
"Ładnie trysło" i miniaturka dwóch kolesi przytulnych do siebie.. opis mógł zmylić

DmNQ napisał/a:
Zawsze miałem ochote te kalafiory na uszach komuś rozj🤬 XD piękny cios.
Ale zabraklo jaj?
Pred napisał/a:
Nie, po prostu cywilizowani ludzie nie biją się bez powodu. "Krzywo na mnie spojrzał" czy "jest z innej dzielni" powodem nie jest, mówię tu o "wymacał mi dzieciaka" lub "miał łapę w mojej torebce".Ale zabraklo jaj?
Z drugiej strony, nadmierna praca jaj jest właśnie przyczyną agresji, tak więc chyba "zabrakło jaj" można uznać za właściwe wyjaśnienie. Ale tu już p🤬lę jak feministka...
Zaś do supersamców: pomyślcie czy dwóch przytulonych kolesi jest wzorcem męskości?
(Oczywiście, sugestie jakobym przybrała na wadze są uzasadnieniem do pobicia z morderstwem włącznie.)
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.

majeńka napisał/a:
Zaś do supersamców: pomyślcie czy dwóch przytulonych kolesi jest wzorcem męskości?
Jest męskie. Po prostu gówno się znasz, Julka.
Tylko prawdziwa, męska miłość.

Pred napisał/a:
Ale zabraklo jaj?
Nieee. Nie miałem okazji nikomu na chodniku z kalafiorami przyp🤬olić bez powodu.
eliveruss napisał/a:
Jest męskie. Po prostu gówno się znasz, Julka.
Tylko prawdziwa, męska miłość.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie