📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wypierdalaj kurwo to mój snieg omnommonmon
Nie ma to jak nazwanie kogos dzieciaczkiem- dodalo ci to 2 cm ?? a zalosny to jestes ty, wiesz ze ludzie popelniaja czasem bledy ?? Jak np. twoj stary z twoja stara )
ta kurwa z patykiem chyba gwizdek od czajnika połknęła..
to wypierdalaj i machanie kijem brzmiało jak by diabła przeganiała
@ han_nibal
Masz rację, to ona. Kupując kiedyś bilet na dworcu chciała ode mnie kasę i gdy usłyszała, że nic z tego powiedziała o dziwo, cytuję: "To wypierdalaj !" Nie byłem dłużny, ale powiem Wam, że jej smród wypalał nozdrza i w oczy szczypał.
Masz rację, to ona. Kupując kiedyś bilet na dworcu chciała ode mnie kasę i gdy usłyszała, że nic z tego powiedziała o dziwo, cytuję: "To wypierdalaj !" Nie byłem dłużny, ale powiem Wam, że jej smród wypalał nozdrza i w oczy szczypał.
Kiedyś takie na stosie palono
Jak rozwoziłem pieczywo w wawie, raz taki śmierdziel zaczął mi z samochodu bułki wyciągać, mówiłem żeby spierdalał, ale nic to nie dało, więc zajebałem mu haczykiem od koszy po łapach, wyrzucił i uciekł. Od tamtej pory jak go widzę na nowym świecie to kłania mi się i mówi "dzień dobry"
Ostro jej pojechała
to byla buka zobaczcie od 0:39
HA! od poczatku podejrzewalem ze to glogowska marta z pekaesu . tylko brak piesków mnie zmylił... pewnie zjadła, bo zima jak widać sroga... btw powinno sie ja przechrzcic na "marte z pkp", bo na nowym pksie to ona zbyt czesto raczej nie bywa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów