📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I'm lovin' it... a tak serio jak się ktoś zna to można podłożyć jakąś nute i może powstać przebój z tego
kurwa to z mojego miasta, wpiszcie na yt marta z pks to będzie ta po lewej
prawie jak Star Wars xD
walka na miecze swietlne
"to jest moj kawalek podlogi" kurwa, "wypierdalaj kurwo!"
walka na miecze swietlne
"to jest moj kawalek podlogi" kurwa, "wypierdalaj kurwo!"
0:44 w BMW widać inny odcień lakieru z przodu. Znaczy rozjebany był.
Ps:niech to pokolenie wreszcie wyginie
hahah piwo za podpis ;]
Te stare kurwy powinno sie zjadać jak we wiosce murzyna z autobusu
Te stare kurwy powinno sie zjadać jak we wiosce murzyna z autobusu
Tytuł wątku niezbyt adekwatny, mocher to stary kato-rydzyko-pis-dny zjeb, a tu są dwie zużyte brenery po prostu
zamiast emerytury powinna być eutanazja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów