📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakby mu się nie chciało bawić w zapaśnika to by tylko miał mordę obitą.
W momencie, w którym stracił buta wiedziałam, że źle się to dla niego skończy. Niech się cieszy, że przeżył
Piękna prawilna walka w starym stylu. Bez skakania po głowie, kopania po jajach itp. Nikt się nie wpierdala, pojawia się krew przeciwnik przerywa walkę. Tak powinny wyglądać wszystkie solówy.
Franek_Kimono napisał/a:
Piękna prawilna walka w starym stylu. Bez skakania po głowie, kopania po jajach itp. Nikt się nie wpierdala, pojawia się krew przeciwnik przerywa walkę. Tak powinny wyglądać wszystkie solówy.
Pojawia się krew i koniec walki??
Ostatnio biłeś się w przedszkolu?
Niech się te darmozjady na coś przydadzą i chociaż zbiorą tą kukurydzę, bo tak to śmiecie tylko marnują tlen
ungubungu napisał/a:
Bić to możesz sobie konia one walczyły
ungubungu napisał/a:
Co kurwa?? Dobrze napisał, ty pewnie skakał byś po głowie jak czarnozwierze
pełna kultury solówka, u małp już stado by go kopało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów