Totalny rozpierdol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Darmowa edukacja kurwa. Rozpierdolą ławki, krzesła, w dupsu mają naukę i marnują tylko publiczne pieniądze.
Wyjebać ich.
Wyjebać ich.
Od pierwszej sekundy wiedziałem jakiego koloru będą to zwierzęta
biały człowiek chciał stworzyc im takie same, cywilizowane warunki w jakich żyją ludzie, ale najwidoczniej te małpy powinny dalej biegać po buszu i napierdalać się kijami
w polszy to samo, spokojnie hehe
I to jest kurwa zabawa! Aż miło się ogląda
Moszimo napisał/a:
Oni to mają jaja a nie kurwa na papierowe kulki i plujki.
Jaja? Ja widzę dwie zwykłe pizdy, które boją się bezpośredniej konfrontacji i zamiast dać sobie zwyczajnie po mordzie, rozpierdalają wszystko do okoła.
Aż przypomniała mi się anegdota, którą opowiedział mi kumpel jakiś czas temu:
Szkoła średnia, trwa lekcja, hałas, ogólna rozpierducha - nauczyciel nie wytrzymuje:
Dość tego! Ostatnia ławka do dyrektora!
Uczniowie z ostatniej ławki nie czekając ani chwili dłużej, spełnili żądanie - wynieśli ławkę do gabinetu.
Mina dyrektora bezcenna
Szkoła średnia, trwa lekcja, hałas, ogólna rozpierducha - nauczyciel nie wytrzymuje:
Dość tego! Ostatnia ławka do dyrektora!
Uczniowie z ostatniej ławki nie czekając ani chwili dłużej, spełnili żądanie - wynieśli ławkę do gabinetu.
Mina dyrektora bezcenna
Na chuj rozwijać technologię, skoro takie ludy z lepianki zaraz zaczną tego używać jako broni przeciw sobie, karabiny = wpierdol, maczety = wpierdol, noże = wpierdol, "bejsbole" = wpierdol, kije = wpierdol, patyki = wpierdol, łapy = wpierdol, wpierdol = wpierdol, wpierdol = wpierdol = wpierdol... Szczęśliwa murzyńska wiocha, chata, 3/4 Afryki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów