Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cwaniak chciał go trafić w serce tym jednym strzałem i drugi zawodnik się zbulwersował tym wybrykiem
Dobrym przykładem było jak grupa polskiej młodzieży dostała solidny wpierdol od młodzieży ukraińskiej z gruzińskimi paszportami. Byli bezbronni jak dzieci...
Głośna sprawa pobicia nad Wisła w Warszawie w zeszłym roku na tzw. ''schodkach ''
Ciesze się że wychowałem się na blokowiskach w latach 90 tych, gdzie każdy dzieciak musiał nauczyć się bić. Krojenie z ubrań w tym butów było na pożądku dziennym, a wpierdol można było dostać juz na ''obcym '' osiedlu kilometr od domu bo nie byłeś od nich...
Teraz smarkacze wożą się po mieście nie znając szacunku i zasad.
Czasami się jeszcze jakiegoś naprostuje ręcznie... ale to i tak mało na ilość potrzeb.
Jak widzę młodzież na ulicach Warszawy, to te nasze pizdeczki/pedałki w farbowanych włoskach i białych damskich adidaskach, miesiąca by nie przeżyły w Brazylii, Rosji czy na Ukrainie...
Dobrym przykładem było jak grupa polskiej młodzieży dostała solidny wpierdol od młodzieży ukraińskiej z gruzińskimi paszportami. Byli bezbronni jak dzieci...
Głośna sprawa pobicia nad Wisła w Warszawie w zeszłym roku na tzw. ''schodkach ''
Ciesze się że wychowałem się na blokowiskach w latach 90 tych, gdzie każdy dzieciak musiał nauczyć się bić. Krojenie z ubrań w tym butów było na pożądku dziennym, a wpierdol można było dostać juz na ''obcym '' osiedlu kilometr od domu bo nie byłeś od nich...
Czasami się jeszcze jakiegoś naprostuje ręcznie... ale to i tak mało na ilość potrzeb.
Święte słowa. Przecież te małolaty to nieudacznicy. Oni mając rozpałkę nie potrafią rozpalić grilla a co dopiero mówić o bitce/ walce.
Jak widzę młodzież na ulicach Warszawy, to te nasze pizdeczki/pedałki w farbowanych włoskach i białych damskich adidaskach, miesiąca by nie przeżyły w Brazylii, Rosji czy na Ukrainie...
U mnie było podobnie. Takie bitki za młodu wyrabiały charakter. Pamiętam, że w podstawówce to nawet Ci słabsi nie odpuszczali i chcąc nie chcąc nabierali umiejętności.
Nie miałeś wsparcia to dojeżdżali cie zawsze i wszędzie
Szacun pedały
po uj on trzyma noz ostrzem do dołu jak jakis ninja master z filmów szkoleniowych mistrzów zen?
Bo gowno wie o walce na noze, nie tylko dlatego ze nie wie jak trzymac noz ale przede wszystim dlatego ze w niej w ogole uczestniczy. Ale jego przeciwnik jest tak samo głupi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów