📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sędzia nie lubi tego w żółtych spodenkach, ogólnie to chyba nikt go tam nie lubi
Sędzia jakiś pojebany! Jakby mnie tak cały czas popychał, to zdjąłbym tą opaske i oklepał mu ryj.
Pyskaty: zesrałbyś się a nie ryj oklepał. Każdy cwaniaczek tak mówi.
1:40 rozpierdala
Szatnia bez okien lepsza. Wchodzimy całą klasą, ktoś gasi światło i wszyscy kopią się na oślep, wbiegają w ściany, krew tryska na sufit... ogólnie fajna zabawa.
Ten duży chyba pojebany-dostaje ośmiotysięczny raz w mordę tak samo i nie pomyśli nad gardą.
perun88 napisał/a:
Tak samo pojebane jak Muay Thai w wykonaniu karłów...
Ten duży chyba pojebany-dostaje ośmiotysięczny raz w mordę tak samo i nie pomyśli nad gardą.
pojebane, ten wyższy nawet blokady zrobić nie umie, i to ma być box?
Czekamy na kolejne KSW - walka najmana z tymi żółtkami, albo z sędzią
Ten z filmiku o karłach w czerwonym to straszna pizda: dostaje oklep od takiego małego gówna, i zamiast trzymać gardę to ten mały go pierze jak teściowa barchany w Vizirze...
Oni na ślepo nakurwiają się lepiej jak nie jeden kozak.
Przynajmniej nie widzą czy dostaną w pysk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów