Brytole i ich przygody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ziomeczek się o własne nogi potyka, ale babie jeszcze potrafił jebnąć
Brawa dla sekundanta...
Brytyjska Policja też spoko. Ten mu gada nie bić się do czasu aż nie przyjedzie wsparcie w postaci 10 dodatkowych policjantów x)
Jak Ty kurwa dodajesz te filmy? Pionowy film dajesz w formacie 16:9 ... No kurwa pomyśl też o urządzeniach mobilnych... Dawaj rzeczywisty format jaki ma obraz, albo obetnij czy coś... No taka fuszerka nie po raz pierwszy... Jak tak dalej będzie to tamta kurwa przejmie koronę
łysey z brazzers niezle zaskoczyl, potrafil wyjebac przynajmniej 2 strzaly, jeszcze jakies capoiry lezac na ziemi napierdala myslalem, ze jednostrzalowiec a tu prosze - niespodzianka
Niezła bitka. Dużo zwrotów akcji
Pojawił się nawet jakiś państwowy funkcjonariusz do sędziowania
"Wybijają w dzieciństwie miśkom zęby i wyrywają pazury. To nie niedźwiedź tylko zwykła pizda."
Sam jesteś pizda. Taki stary a o Wojtku nie słyszał....
ernim1 napisał/a:
"Wybijają w dzieciństwie miśkom zęby i wyrywają pazury. To nie niedźwiedź tylko zwykła pizda."
Weź się może przenieś do innego universum, ok?
atlik napisał/a:
Brytyjska Policja też spoko. Ten mu gada nie bić się do czasu aż nie przyjedzie wsparcie w postaci 10 dodatkowych policjantów x)
To nie policjant tylko jakiś ochroniarz
Heliar napisał/a:
Ja pierdole gdzie ty żyjesz
I mówi to kapiszon, który w Polsce wrzuca zdjęcie samicy czarnucha jako wzór do naśladowania...
Wysłany: 2022-02-06 19:47:41
Heliar napisał/a:
To jest prawidłowo noszony strój pantery
Białe ćpuny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów