📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
maps.google.pl/maps?q=ulica+bolesława+prusa+wrocław&hl=pl&ie...
Masz pozamiatane Kolego, cyganeria już po Ciebie idzie
A tak na serio: dobra wrzutka, jestem dumny ze swojego miasta
Masz pozamiatane Kolego, cyganeria już po Ciebie idzie
A tak na serio: dobra wrzutka, jestem dumny ze swojego miasta
Dokładnie cyganeria a nie rumuni. a po 152 żeś zjebał. Na Twoim miejscu juz bym sie z kanistrem ustawił za seatem....
kaspersky16 napisał/a:
Skoro mieszkasz na Bolesława Prusa to może też jesteś Rumunem? (zorientowani w temacie wiedzą że tamte tereny są skażone... ) btw pozdrowienia z grabiszynskiej:P
Kiedyś mieszkałem w tamtych okolicach...masakra jednym słowem...jak do 3 klasy podstawowki chodzilem to sprintem przez te tereny z bramy startowalem i sie nie zatrzymywałem.
Ostatnio widziałem jak piorą sie po gebach na ul.Dawida walka była z żulami i cyganami żule mieli przewagę i odnieśli zwycięstwo
Tu Sienkiewicza.
Potwierdzam, stada rumunów lansujących się na włoskie rodziny.
Rozbrat do wysadzenia.
Potwierdzam, stada rumunów lansujących się na włoskie rodziny.
Rozbrat do wysadzenia.
w normalnym kraju podjechałby radiowóz i śmieciarka, pan policjant sprzedałby po kulce w łeb, a śmieciarz sprzątnął ścierwo
Przynajmniej mają coś do siebie to się leją i nie zwracają na nic uwagi, a nie jak polscy gimnazjaliśći, ustawią się 1 vs 1, walkę ogląda 50 ryja, a sama walka trwa minutę bo ktoś na nich nakrzyczy i spierdalają. Ostatnio byłem świadkiem takiego zdarzenia, chciałem podejść i obejrzeć ale zanim to zrobiłem już ich nie było.
nagranie własne 2010, 2 lata renderowałes ?
Cyganie kurwa, nie Rumuni...ja pierdolę, to jest walka z wiatrakami...
pakicito napisał/a:
kurwa, dwa lata się męczyłeś z wrzuceniem?
Gościu wstawił filmik żebyś dalej marnował swoją egzystencje, a ty tu się jeszcze bulwersujesz. Może kurwa znalazł go przez przypadek i pomyślał że to dobry materiał na sadola.
aha, na youtube wgrałem w HD, mozecie sobie poszukać, jeśli was to jara:)
2 lata temu, nie chciało mi się nigdzie tego wrzucać, bo jestem leniwy:) ale jakoś tak się zmotywowałem ponieważ zmieniam telefon i musiałem przekopiować wszystkie zdjęcia i filmiki:)
No_Nick napisał/a:
nagranie własne 2010, 2 lata renderowałes ?
2 lata temu, nie chciało mi się nigdzie tego wrzucać, bo jestem leniwy:) ale jakoś tak się zmotywowałem ponieważ zmieniam telefon i musiałem przekopiować wszystkie zdjęcia i filmiki:)
Vendal napisał/a:
Kiedyś mieszkałem w tamtych okolicach...masakra jednym słowem...jak do 3 klasy podstawowki chodzilem to sprintem przez te tereny z bramy startowalem i sie nie zatrzymywałem.
sprintem? nie zatrzymywaliście się? ty to miałeś ciężkie dzieciństwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów