📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dwa turlające się gówna
Skoro mieszkasz na Bolesława Prusa to może też jesteś Rumunem? (zorientowani w temacie wiedzą że tamte tereny są skażone... ) btw pozdrowienia z grabiszynskiej:P
Godelo23,
Podsunąłeś mi świetny pomysł. Zamiast płacić horrendalne garze za występy w KSW dla jakichś wapniaków, którzy z zawodnikiem w formie nie wytrzymaliby nawet 30 sekund, można organizować walki Rumunów.
Nagrodą będzie sztabka tombaku i zapas kul inwalidzkich dla całej rodziny (bo w końcu trzeba jakoś chodzić na żebry).
Podsunąłeś mi świetny pomysł. Zamiast płacić horrendalne garze za występy w KSW dla jakichś wapniaków, którzy z zawodnikiem w formie nie wytrzymaliby nawet 30 sekund, można organizować walki Rumunów.
Nagrodą będzie sztabka tombaku i zapas kul inwalidzkich dla całej rodziny (bo w końcu trzeba jakoś chodzić na żebry).
Pozdrawiam z Gaju, gdzie takie widoki to normalka
Pewnie poszlo im o jakies czarne interesy..
Nie rumuny tylko cygany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów