Dwóch da Silvów postanowiło powalczyć o kilka browarów (te co stoją na ziemi, to nagroda). Poziom walki kiepski, ale jest nokaut, i Najmanowi na pewno by najebali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze jak któryś z takich przygłupów przed walką albo w trakcie za bardzo lekceważy przeciwnika, to dostaje jedną ale skuteczną pigułę wyłączającą światło.
I to jest najlepsze.
widowisko słabe, ale wkurwiał mnie ten pchlarz pierdolony, ale bym nim YEETnął za płot
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Publika na wyścigi do znokautowanego a nuz Mu portfel lub telefon wyleciał
Dopiero po chwili się kapneli że w samych gaciach jest
Genów nie oszukasz
Dopiero po chwili się kapneli że w samych gaciach jest
Genów nie oszukasz
Mały cwaniakował i dostał. Jeszcze powinni tego psa uprzątnąć, bo zwierząt na ring się nie wprowadza.
ale zauważcie, że jak stawka wysoka, to nie bili od niechcenia. planowali, knuli i lepszy taktyk wygrał
Grunt to dobra zabawa wszyscy zadowoleni i ten co dostał w morde też jak doszedł do siebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów