18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Walka o flagę
phrontch • 2019-07-22, 9:26
Kobieta przyszła sobie z dzieckiem na mecz, pomachać flagą ulubionej drużyny, co nie spodobało się kibicom drużyny przeciwnej

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grrronek 2019-07-22, 19:36 9
Zastanawiacie się jak kibice wnoszą race na stadion. Otóż juz wam mówię. Jadę kiedyś na mecz, parkuje sobie na parkingu pod Torwarem, patrzę a tu grupka łysych sebixów wypina tyłki, a inny ładują tam ogromne ilości rac. Większość z nich była solidnie przecwelona w więzieniu więc poważne ilości pirotechniki zostały ukryte w odbytach wyklętych. Później dzieje się rzecz nieprawdopodobna, jeden z gniazdowych Legii wbija i wypina tyłek, a grupka ultrasów pakuje mu tam wielką oprawę ze świnią (Legia - Aktobe). Myślałem że się nie zmieści, ale nic z tych rzeczy, zapakowali całość, a później do odbytu weszło 13 osób z zakazami stadionowymi krzyczac ciągle "chodźcie śmiało jest nas mało".
Zgłoś
botspam 2019-07-22, 19:48 2
Do teatru nie można wejść w dresach, a na sektory gospodarzy nie wchodzi się w barwach gości . Coś jeszcze trzeba tłumaczyć?
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-07-22, 20:55 1
Jednak bycie kibicem to stan umysłu... spierdolonego umysłu
Zgłoś
tigerqaz 2019-07-22, 21:20 1
Baba to i na stadionie sektory pomyli :/
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-22, 22:05 3
glesner1910 napisał/a:

.... jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.

Tak kurwa jasnowidzu.... widzisz w szklanej kuli, że to był mój pierwszy i ostatni mecz...
Jeśli z takim przeświadczeniem łatwiej będzie Ci walić konia, żreć śmieciowe żarcie, srać, dawać dupy pod dworcem za flaszkę, to nie będę tego przekonania obalał... Niech Ci się lżej żyje.
Zgłoś
mygyry 2019-07-22, 22:20 2
Biorąc pod uwagę rzekomy rozwój naszej cywilizacji to aż przykro się ogląda takie rzeczy, no kurwa czy ci idioci nie rozumieją, że podstawą istnienia ich ukochanej drużyny są właśnie ich przeciwnicy?
Zgłoś
Borys 2019-07-23, 8:25 1
glesner1910 napisał/a:

Właśnie kolega wyżej wytłumaczył wam, dlaczego się śmiejecie z piłki, kibiców itd. Ano dlatego, że nie macie swojego życia, zainteresowań, cały wolny czas spędzacie na sadolu i kpicie z ludzi, którzy robią to, co lubią. Jeszcze większym idiotyzmem wykazałeś się, kolego, dając jasno do zrozumienia, że jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.

Analityk się znalazł...
Zgłoś
xmen 2019-07-23, 9:50
Poszła na Żyletę z flagą Arki Gdynia
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem