Kobieta przyszła sobie z dzieckiem na mecz, pomachać flagą ulubionej drużyny, co nie spodobało się kibicom drużyny przeciwnej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastanawiacie się jak kibice wnoszą race na stadion. Otóż juz wam mówię. Jadę kiedyś na mecz, parkuje sobie na parkingu pod Torwarem, patrzę a tu grupka łysych sebixów wypina tyłki, a inny ładują tam ogromne ilości rac. Większość z nich była solidnie przecwelona w więzieniu więc poważne ilości pirotechniki zostały ukryte w odbytach wyklętych. Później dzieje się rzecz nieprawdopodobna, jeden z gniazdowych Legii wbija i wypina tyłek, a grupka ultrasów pakuje mu tam wielką oprawę ze świnią (Legia - Aktobe). Myślałem że się nie zmieści, ale nic z tych rzeczy, zapakowali całość, a później do odbytu weszło 13 osób z zakazami stadionowymi krzyczac ciągle "chodźcie śmiało jest nas mało".
Do teatru nie można wejść w dresach, a na sektory gospodarzy nie wchodzi się w barwach gości . Coś jeszcze trzeba tłumaczyć?
Jednak bycie kibicem to stan umysłu... spierdolonego umysłu
glesner1910 napisał/a:
.... jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.
Tak kurwa jasnowidzu.... widzisz w szklanej kuli, że to był mój pierwszy i ostatni mecz...
Jeśli z takim przeświadczeniem łatwiej będzie Ci walić konia, żreć śmieciowe żarcie, srać, dawać dupy pod dworcem za flaszkę, to nie będę tego przekonania obalał... Niech Ci się lżej żyje.
Biorąc pod uwagę rzekomy rozwój naszej cywilizacji to aż przykro się ogląda takie rzeczy, no kurwa czy ci idioci nie rozumieją, że podstawą istnienia ich ukochanej drużyny są właśnie ich przeciwnicy?
glesner1910 napisał/a:
Właśnie kolega wyżej wytłumaczył wam, dlaczego się śmiejecie z piłki, kibiców itd. Ano dlatego, że nie macie swojego życia, zainteresowań, cały wolny czas spędzacie na sadolu i kpicie z ludzi, którzy robią to, co lubią. Jeszcze większym idiotyzmem wykazałeś się, kolego, dając jasno do zrozumienia, że jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.
Analityk się znalazł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów