Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet nie wiedziałem w jakich barwach mają stroje.
Usiadłem i pytam faceta obok
-Którzy to NASI???
Widok jego miny bezcenny...
A co do przypadku z filmu, może poszła na Żyletę??
Kiedyś przejeżdżałem koło stadionu w swoim mieście... jest mecz, myślę, wejdę zobaczę... po raz pierwszy.
-Którzy to NASI???
Jakbyś nie kładł mu dłoni na udzie, to by nie robił takiej miny.
To jest taki zwyczaj kibiców?
Już nie chwal się swoimi zainteresowaniami...
htp napisał/a:
To jest taki zwyczaj kibiców?
Tak. To staropolskie przywitanie kiboli.
A ja myślałem że sobie ser spod napletów wylizują na przywitanie.
Kiedyś przejeżdżałem koło stadionu w swoim mieście... jest mecz, myślę, wejdę zobaczę... po raz pierwszy.
-Którzy to NASI???
Właśnie kolega wyżej wytłumaczył wam, dlaczego się śmiejecie z piłki, kibiców itd. Ano dlatego, że nie macie swojego życia, zainteresowań, cały wolny czas spędzacie na sadolu i kpicie z ludzi, którzy robią to, co lubią. Jeszcze większym idiotyzmem wykazałeś się, kolego, dając jasno do zrozumienia, że jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.
A ja myślałem że sobie ser spod napletów wylizują na przywitanie.
Masz taką wyobraźnię, czy doświadczenia?
Właśnie kolega wyżej wytłumaczył wam, dlaczego się śmiejecie z piłki, kibiców itd. Ano dlatego, że nie macie swojego życia, zainteresowań, cały wolny czas spędzacie na sadolu i kpicie z ludzi, którzy robią to, co lubią. Jeszcze większym idiotyzmem wykazałeś się, kolego, dając jasno do zrozumienia, że jesteś tylko malutkim hejterem bo poszedłeś na mecz, ale nie wiedziałeś po co, a finałem tego meczu jest głupi komentarz na sadolu- całe Twoje, słabe życie w pigułce.
Beczka jest z "kibiców " co potrafią nawet kogoś zajebac za inne barwy.
Najlepsze jest to ze Ci "wyżej" omamiaja chłopaków ze chodzi o sport gdy jedynie o co chodzi to o wpływy do portfela z handlu dragami i innymi wymuszeniami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów