Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak jak napisał @uho, mohery siły nie mają, ale jak trza na ryneczek jechać i autobus podjeżdża, to 3s do setki, żeby czasem miejsca im ktos nie zajął.
Możecie się z tego śmiać ale to są emeryci Ich do tego zmusza bieda..Poczekajcie parę latek a będziecie w pierwszym rzędzie w walce o karpia..
Pierdolisz bzdury. To nie bieda czyni z tych ludzi promocyjne zombi a reklama w tv i gazetka w skrzynce na listy.
Sam mam babcie, która mimo sędziwego wieku chodzi po sklepach i sprawdza gdzie jej taniej wyjdzie. Ale nie rzuca się na gówno w supermarketach, bo powiedzieli w tv, że promocja.
Ci ludzie to nędzarze. A jak wiadomo, nędza to stan umysłu.
Ja pierdole, wstyd po prostu. Co jest z tymi ludzmi? Torebki, jakieś klapki, kubki, teraz karp... Rozumiem za komuny, kiedy nic nie było, ale teraz? Kurwa mać.
I tak jak napisał @uho, mohery siły nie mają, ale jak trza na ryneczek jechać i autobus podjeżdża, to 3s do setki, żeby czasem miejsca im ktos nie zajął.
Pierdolisz bzdury. To nie bieda czyni z tych ludzi promocyjne zombi a reklama w tv i gazetka w skrzynce na listy.
Sam mam babcie, która mimo sędziwego wieku chodzi po sklepach i sprawdza gdzie jej taniej wyjdzie. Ale nie rzuca się na gówno w supermarketach, bo powiedzieli w tv, że promocja.
Ci ludzie to nędzarze. A jak wiadomo, nędza to stan umysłu.
Kurwa mać. Wy jebane chuje umysłowe.
Lecą jak bydło aby tanio kupić bo ich nie stać na nic prawie. To są ludzie co mają do wyboru kupić sobie leki albo zapłacić opłaty (czynsz, gaz, prąd, wodę) a potem mieć 200-300zł miesięcznie na jedzenie.
Się jebnijcie w kolano pojebane chuje bo na głowę to już za późno.
Wy myślicie ,że w Polsce żyje się tak jak wam tusk i Kopaczowa powiedzą razem z biedroniem? JEBNIJCIE SIĘ.
To bieda zmusza ludzi do takiego zachowania. Bo ich nie stać i jak mogą oszczędzić to się rzucają.
Nie chodzi mi o te czarne piątki i inne wyprzedaże elektroniki tylko o rzeczy spożywcze.
Sam mam własny sklep spożywczy. Taki średni supermarket. I widzę ,że wiele osób (emerytów) potrafi się zniechęcić do sklepu bo jajko w sklepie 8km dalej jest 2 grosze tańsze albo bo chleb krojony kosztuje tam 5gr mniej.
Tak to kurwa w tej jebanej Polsce wygląda. Biedni, starzy ludzie liczą każdy jebany grosz.
Życzę każdemu z was zjebów co się śmieją z takiego filmu abyście na starość nie musieli wybierać czy kupić karpia 1zł taniej albo schab 2zł taniej czy leki na wasze choroby.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów