📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Obaj sporo zarobili
Co za kurwa debile... Chyba nigdy tego nie zrozumiem... Skoro uber ma lepiej, to co szkodzi się zwolnić ze zjebanej korporacji i zacząć jeździć jako uber?
up
Uber nie ma lepiej, ma taniej i jakieś leszcze sobie dorabiają do studiów, czy tam Ukraińcy. Rodziny z tego nie wyżywisz albo kredytu nie spłacisz raczej. (nie jestem taksiarzem)
Uber nie ma lepiej, ma taniej i jakieś leszcze sobie dorabiają do studiów, czy tam Ukraińcy. Rodziny z tego nie wyżywisz albo kredytu nie spłacisz raczej. (nie jestem taksiarzem)
Walka na gaśnice.
Uber ma gorzej, ale taksiarze jak TIRowcy to ameby umysłowe, więc za dużo od kogoś dla kogo szczytem możliwości jest tylko prowadzenie samochodu - nie wymagaj.
A sam UBER.... cóż rzadko muszę korzystać z takich usług, ale przez lato było kilka weekendów, gdzie nie mogłem sam kierować. I z każdym kolejnym zamówieniem UBERa stwierdzam, że to schodzi na psy. Taniej nie jest, raczej podobnie. Za to kilka razy chuje uberowcy anulowali przyjazd i moje dotarcie na miejsce przez nich się wydłużyło. Tu plus dla taksówek - jeszcze się nie zdarzyło by nie przyjechała. W UBERze na polus daję to, że mają świeże samochody - nie to co jeździ często na taksach. Nie wyobrażam sobie zapłacić za usługę jazdy jakimś 10-cio lub starszym trupem.
Jak zamawiam taksę to mówię, żeby nie podsyłali takich trupów i by w pojeździe była włączona klimatyzacja - bo zdarzają się poejeby jeżdżące przy >30'C upale bez klimy...
A sam UBER.... cóż rzadko muszę korzystać z takich usług, ale przez lato było kilka weekendów, gdzie nie mogłem sam kierować. I z każdym kolejnym zamówieniem UBERa stwierdzam, że to schodzi na psy. Taniej nie jest, raczej podobnie. Za to kilka razy chuje uberowcy anulowali przyjazd i moje dotarcie na miejsce przez nich się wydłużyło. Tu plus dla taksówek - jeszcze się nie zdarzyło by nie przyjechała. W UBERze na polus daję to, że mają świeże samochody - nie to co jeździ często na taksach. Nie wyobrażam sobie zapłacić za usługę jazdy jakimś 10-cio lub starszym trupem.
Jak zamawiam taksę to mówię, żeby nie podsyłali takich trupów i by w pojeździe była włączona klimatyzacja - bo zdarzają się poejeby jeżdżące przy >30'C upale bez klimy...
Sonal nie każdy kierowca to ameba umysłowa. Skoro tak piszesz to jesteś debilem. Nie można każdego wrzucać do jednego worka.
Taksiarze to jebani ubecy co stoją cały dzień przy lotnisku albo dworcu, żeby ze jeden jedyny kurs wziąć 300 zeta i spierdalać na fajrant. W uberze z kolei masz najebanych ukrainców i 5 razy odwołają ci kurs zanim ktokolwiek przyjedzie. Planujcie po prostu chlanie tak żeby każdy dotarł z buta i problem się rozwiąże.
przynajmniej wiadomo, że gaśnice mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów