Facet ma nerwy i jaja ze stali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Kłusownik dźga rekina bo pływa tam gdzie powinien pływać i poluje na to co powinien polować
Kłusownik dźga rekina bo pływa tam gdzie powinien pływać i poluje na to co powinien polować
Wyjebałbym tą rybę razem ze sprzetem i by rekiny się odczepiły..
Jestem płetwonurkiem.
Facet ma fistaszka zamiast mózgu. Rekiny głodne, poczuły krew. Do tego mota się w wodzie jak wystraszona foka. Chuj z rybą, ale krew i taka duża foka w wodzie to łakomy kąsek dla rekina, tym bardziej że są dwa. Grają zespołowo.
Typowy maczo z małą kuśką, podnoszący swoje ego kłusowaniem. Za dźganie rekinów przez swoją głupotę - powinny go wjebać.
A kolegom sadolom wyżej zalecam wizytę u okulisty.
Facet ma fistaszka zamiast mózgu. Rekiny głodne, poczuły krew. Do tego mota się w wodzie jak wystraszona foka. Chuj z rybą, ale krew i taka duża foka w wodzie to łakomy kąsek dla rekina, tym bardziej że są dwa. Grają zespołowo.
Typowy maczo z małą kuśką, podnoszący swoje ego kłusowaniem. Za dźganie rekinów przez swoją głupotę - powinny go wjebać.
A kolegom sadolom wyżej zalecam wizytę u okulisty.
haha jaja ze stali? chyba skafander ze stali, bez oporzadzenia ten zesraniec by tam nawet sekundy nie spedzil. Wielki cwaniak, cos jak ja, kiedy chodizlem do złobka jak mialem 20 lat napierdalac inne dzieci.
Młody rekin pyta ojca - Tato, czemu przed zjedzeniem płetwonurka robisz trzy okrążenia wokół niego? Ja jak będę polował to będę zjadał od razu.
Więc ojciec mu odpowiada - Chcesz jeść z gównem to jedz od razu.
Więc ojciec mu odpowiada - Chcesz jeść z gównem to jedz od razu.
Złowiłeś rybę i rekin chce ci ja zabrać , co robisz ?
Jak to no co ? Napierdalam dziada.
Jak to no co ? Napierdalam dziada.
ktoś tu robi badania socjologiczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów