nie myj się, a nie przegrasz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
nie myj się, a nie przegrasz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
usiadł tak bo pewnie waliło od tych komuchów, że nie mógł wytrzymać
pojebany napisał/a:
Ci kolesie sa juz skonczeni.
Czemu oni sie nie wycofaja z polityki?
A Ty byś z własnej woli odsunął się od koryta? I to takiego?
Ale on ma zajebiście! Też lubię machać nóżkami jak gdzieś siedzę ale jestem już za duży i najczęściej dotykam ziemi
zamiast stołki przeczytałam słoiki chyba dam sobie szlaban na sadistica
A wg. mnie przy całej mojej niechęci do miłościwie nam panującego Kaczor zachował się hmm... niesfornie dyplomatycznie. Czemu ?? Mógł albo usiąść koło sowich - Putry, albo koło Komorowskiego, co raczej z góry było wykluczona. Więc usiadł pośrodku. Siedział tam gdzie powinien być przez całą swoją kadencję, ale jak wiemy było inaczej.
rozjebał się jak żaba na lisciu i siedzi na palcach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów