2 kobiety zawzięcie rywalizują o bukiet weselny a co za tym idzie uniknięcie staropanieństwa
25 sekunda
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z takimi charakterami to nie dziwne, że wierzą w ten zabobon. Jaki facet chciałby którąś z tych idiotek?
Wk🤬ia mnie, ze wszelkie zabobony tak mocno się jeszcze trzymają ludzkości.
Pogrzebaly swoje szanse, bo kto weźmie wariatkę...
nie zabobony tylko zabawa, bardziej od tych zabobonów wk🤬iają mnie tacy naj🤬i wujkowie co myśli że jest zajebisty i śmieszny a tylko wk🤬ia
Baba dla bolca dostaje p🤬lca.
dla kilku gównianych kwiatków robią oborę na cudzej ceremonii
Na ostatnim weselu jak byłem to ten bukiecik niemal siłą jednej babie dali, wszystkie unikały złapania i upadł na ziemię
ruskaaaa k🤬aaaa aalllleeeeeaaaaeeeaaaaoooooo
podpis użytkownika
poker better than life
Czemu już nie można pobierać filmów z sadolka?
Najgorzej jak złapie jakaś gruba ciotka-rozwódka o urodzie wschodnioizraelskiego pustaka i trzeba sp🤬alać od krawatu, żeby po tym drętwym tańcu nie stać jak debil gdy superśmieszek wodzirej p🤬lnie "a teraz niech nowy Pan młody pocałuję nową Pannę młodą".
@list1990
Pewnie dlatego, że filmy teraz będą własnością portalu, ale przecież portal nie bierze odpowiedzialności za to co tu się pojawia
A................r
2019-02-20, 9:02
zajebiste k🤬y do anala takie mi sie podobaja PS Adolf Hitler nie wiedział o holokauście
Baby to są jednak poj🤬e...