📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie zaraz będzie pełno opinii że to walki zwierząt. Ale dla mnie to zwykła bójka, nie wiadomo kto zkim i na kogo. Ale nie widać napierdalania nie przytomnych i skakania po nich więc jest to normalna, najzwyklejsza mała zadyma.
@up.
Chuja widziales chyba a nie bójkę. Ładna mi bójka 4 na 2... Dobre solo jak by to powiedział jeden ze stada murzynów.
Chuja widziales chyba a nie bójkę. Ładna mi bójka 4 na 2... Dobre solo jak by to powiedział jeden ze stada murzynów.
@sutowendlin ty chyba huja za widziałeś,zadyma to zadyma,jak wyjdziesz kiedyś na jakaś dyske to zrozumiesz.
Widać, że nagrywane przez czarnucha. Oni do tej pory powinni w jaskiniach z gównem na palcu rysować.
Filmik przedstawia zachowanie zwierząt, które uciekły z afrykańskiego buszu, które walczą o swoje terytorium, które zapomniały gdzie są pola do zbierania bawełny
Dlatego zawsze mnie niezwykle śmieszy, jak ktoś oświadcza że podobają mu się przedstawiciele tej rasy. Zarówno samce jak i samice. Z całym szacunkiem dla nich, ale natury nikt nie oszuka.
U małp szerokonosych (zwanych potocznie Afroamerykanami) okres godowy przypada na 365 dni w roku. Jest to czas, w którym zwierzęta te łączą się w pary i przystępują do rozrodu. W tym okresie niektóre samce mogą stać się agresywne w walce o partnerkę co widać na powyższym filmiku. Samiec, który wygra pojedynek zyskuje prawo do wyboru samicy i zostaje alfą w swoim stadzie. Po wszystkim wraca do normalnego trybu życia i udaje się po zasiłek lub wstrzykiwać marihuanę. Czytała, Krystyna Czubówna.
Jebane czarnuchy, jak one się rozpoznają między sobą, przecież wszyscy wyglądają tak samo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów