📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bedzie plaskostopie jak nic
ej no przecież odskoczyła na pewno nic się jej nie stało.
w ostatecznosci może tam na palce jej najechał ale to nawet przecież nie boli przy takiej prędkości
w ostatecznosci może tam na palce jej najechał ale to nawet przecież nie boli przy takiej prędkości
W czym rzecz? Przeca "medical" jest na miejscu. Zreszta widać iż światowej sławy chirurdzy już udzielają poszkodowanej pierwszej pomocy.
Nie wiem dlaczego, ale żebractwo wywołuje we mnie obrzydzenie. Jakbym mógł to każdego żebrzącego co najmniej bym spałował. Najgorsze jest to, że nawet w tych czasach ciągle znajdują się ludzie, którzy wspomogą takiego niby biedującego i biznes się kręci.
wini30 napisał/a:
ej no przecież odskoczyła na pewno nic się jej nie stało.
śródstopie jest tak unerwione ze nakurwia niesamowicie chyba już mniej boli samo obcięcie nogi niż jej przygniecenie tak tak wiem wyczuwam sarkazm a jak to nie był sarkazm to jesteś chyba ślepy i głupi
Przecież to hycel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów