📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba przyznać że kulturalna ustawka. Złamana łapa eliminuje z dalszej walki a wygrany nie skacze po głowie jak u ciemniejszych.
a mógł siedzieć w domu na sadolu, śmiać się z takich właśnie debili i mieć rękę całą.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Skoro taka kulturka to bardzo prawdopodobne, ze ten drugi ziomeczek go do szpitala jeszcze powiózł
Teraz ma w łapie wiatrak, idealnie na ciepłe dni
bloodwar napisał/a:
Stara zasada ulicznych bójek: kto pierwszy ściągnie koszulkę i bardziej pajacuje - przegrywa! Karma
No ja myślę, że zdecydowała inna zasada. Kto ma różowe buty ten przegrywa.
pewnie jest jedna noga w grobie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów