📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biały coś ćwiczył : P, czarny bujał się w koronach drzew.
Podoba mi się ten filmik. Ci w przebraniach małp, nie spodziewali się takiego obrotu spraw.
Gen.samozlo napisał/a:
stery_srh, A ten?
Ten już mniej, bo występują w nim tylko ci w przebraniach i nie wiem, a w zasadzie nie mam komu kibicować.
Bo nie przepadam za czarnymi... charakterami.
Czemu wiedziałem że małpy rzucą się na pomoc swojemu gatunkowi ?
Kurwa, walka na wyższym poziomie niż niektóre z KSW (mam na myśli najmana, pudziana)
Całkiem dobra walka. Nie ma drących mordy samic tego gatunku co jest wielkim plusem. No i oczywiście biały wygrał. Piwo się należy.
Biały dobry zawodnik co nie zasłania tego, że zachował się jak frajer. Najpierw kolana na kręgosłup, później kopanie leżącego.
Świetna walka, opalony kolega jak tylko zobaczył jak jaśniejszy kolega się fachowo rusza i trzyma ręce - zrobił na wszelki wypadek kilka kroków do tyłu. A potem już chyba wiedział że przegra bo zaczął od głebokiego pokłonu w stronę zwycięzcy
Jak mnie rozwala gdy murzyn mówi do białego "nigga" XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów