📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, te kurczaki wszystkie to donejtorzy patochujikòw na srajtubie, oraz odwieczni fani fame mmgòvna, słuchający pewnie jakiegos maty spod czapy, czy innego gòvno trapu z autotunem, marszczący pracie w kącie do lasek z ekipy, czy podobnych scierw.
Oczywoscie, nieodłącznym elementem ich wiesniackiego stroju musi być ta pierdolona nerka, do której taki pizdeusz swoj zajebisty telefonik musi schowac.
Niech bede zjebanym zgredem, bez poczucia humoru, ale w dużej czesci, ta pokolenie jest kurwa stracone, i aż strach pomyslec, jak się rozmnoży, a później dalej i dalej.
Oczywoscie, nieodłącznym elementem ich wiesniackiego stroju musi być ta pierdolona nerka, do której taki pizdeusz swoj zajebisty telefonik musi schowac.
Niech bede zjebanym zgredem, bez poczucia humoru, ale w dużej czesci, ta pokolenie jest kurwa stracone, i aż strach pomyslec, jak się rozmnoży, a później dalej i dalej.
I ten sędzia z piwem
Jak sobie pomyślę, że ten cały motłoch ma prawa wyborcze, to się brzydzę demokracji. I w ogóle tej ochujałej polityki. Ludzie chcą chleba, więc dajmy im igrzyska.
i dostanie jeszcze tą karynę
Bardzo dobra walka. Autentyczna. Super zawody. Każdy mógł wziąć udział.
Chcesz wygrać starcie walisz prostym w podbródek i gaśnie światło, a nie machasz cepami jak ten kozak i odsłaniasz twarz.
Chcesz wygrać starcie walisz prostym w podbródek i gaśnie światło, a nie machasz cepami jak ten kozak i odsłaniasz twarz.
Lepsze niż ksw fame czy inne ustawione gówno
Nie pierdolcie bo może poziom intelektualny średni ale cała reszta na najwyższym poziomie. Kultura walki, ring, publiczność która zachowuje się lepiej niż politycy w tv, nagroda dla zwycięzcy. Sracie ogniem ale obiektywnie rozrywka lepsza niż w przeciętnym programie w tv.
My z kumplami w 1 gimnazjum wymyśliliśmy sobie ring w środku lasu, oczywiście wyimaginowany w sensie bez lin i narożników. Chodziliśmy się bić na gołe pięści dla sprawdzenia się lub jak ktoś z kimś miał zwadę. Pełna kultura, bez szarpaniny, bez dobijania leżącego. Po wszystkim każdy wracał w swoją stronę, a sprawy były wyjaśnione. Nie piszę żeby się chwalić, bo sam nie byłem kozakiem ale jeden rudy z mojej klasy okazał się mieć tak twardą szczękę, że przyjmując dużo czystych ciosów od jednego z najlepszych nie zaliczył ko. Ogólnie trochę zyskał szacunek bo tak to był ciśnięty cały czas. Także pozdrawiam rudego, dobry wariat.
Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego w tym kraju jest jak jest, jakim chujem te same partie są ciągle u władzy itp - to właśnie tutaj jest odpowiedź. Tak wygląda przeważająca większość naszego społeczeństwa.
Jazda z wieśniakami w komentarzach że sebiksy itd. ja uważam że mają niezła polewkę na żywo, a wy pizdy hejtujace oglądacie jakieś famemma payperviev... powiedzcie cioty czym to się różni?
Nielegalne walki meneli , widownia wypełniona do ostatniego krzaka
Fajny mają festyn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów