Arnhem Coy, 2nd Battalion the Duke of Lancasters Regiment
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiejsza wojna na tym polega To nie średniowiecze, nie będą przeprowadzać ułańskich szarż, karabin to nie miecz nie trzeba podchodzić by kogoś zabić Widać co niektórzy za dużo Rambo się naoglądali co w pył obraca całą radziecką armię przy pomocy jednego karabinu z jednym magazynkiem
Svenlee napisał/a:
Co ma piernik do wiatraka? To są BrytoleAmerykanie - wystrzelone 10 tys. pocisków, ranna koza, 30 kamieni i kaktus.
Fajna grafika w tej grze.
Svenlee napisał/a:
Amerykanie - wystrzelone 10 tys. pocisków, ranna koza, 30 kamieni i kaktus.
już kurwa rzygam tymi komentarzami w każdym filmiku z jakims wojskiem gdzie ktoś strzela, gdybyś ty tam siedział i twoje marne życie byłoby zagrożone to byś nawet głowy nie wystawił, a gdyby trzeba było to byś wystawił dupe by robić chociaż pozorne strzały by wystraszyć ciapatych, skończta juz to pierdolenie bo się nagraliście w te CSy czy inne ścierwa gdzie 1 ammo = 1 head
@Up
Ale to nie oznacza by napierdalać non-stop do utraty całej amunicji, bo jak zabraknie Ci czym strzelać to wtedy zawsze wróg naciera. Poza tym ja użyłbym lornetki by zobaczyć czy jeszcze tam ktoś jest. Dziwię się, że brytole tak nakurwiają, przecież od I wojny światowej doktryna wojsk lądowych opiera się o wykorzystanie broni precyzyjnej - bo doszli do wniosku, że jest lepiej strzelać celną bronią niż nawalać jak opętany z maszynówek.
Ale to nie oznacza by napierdalać non-stop do utraty całej amunicji, bo jak zabraknie Ci czym strzelać to wtedy zawsze wróg naciera. Poza tym ja użyłbym lornetki by zobaczyć czy jeszcze tam ktoś jest. Dziwię się, że brytole tak nakurwiają, przecież od I wojny światowej doktryna wojsk lądowych opiera się o wykorzystanie broni precyzyjnej - bo doszli do wniosku, że jest lepiej strzelać celną bronią niż nawalać jak opętany z maszynówek.
2nd Battalion the Duke of Lancasters Regiment!!
Amerykanie, że ja pier**le... Brytyjczycy to są na boga!!
Amerykanie, że ja pier**le... Brytyjczycy to są na boga!!
te filmiki z frontu mnie rozwalają parę już tutaj widziałem, zawsze ciekawi mnie do kogo oni strzelają... chyba cała ta ich wojna tak wygląda siedzą za jakąś osłoną i cisną tonę amunicji w pole...
Svenlee napisał/a:
Amerykanie - wystrzelone 10 tys. pocisków, ranna koza, 30 kamieni i kaktus.
Idź pograj sobie w Call of Duty, Battlefielda bo w prawdziwej akcji zesrałbyś się w majty
Ch*ja wiecie, zobaczyliście tylko fragment z walki, nie wiecie co było wcześniej i jak to się skończyło. Widziałem podobne nagrania, ale z wojskiem norweskim, też napierdalali w krzaki po drugiej stronie pola, rzucali granatami, a potem, gdy ogień ucichł wybrali się w to miejsce - musieli wyciągać kałaszniki z bebechów talibów. Ignoranci...
Swoją drogą co to? Jakieś wrzaski i piski podniecenia, bo facet wystrzelił z wyrzutni? Chyba faktycznie strzelają dla zabawy, bo ten Araba, nawet głowy nie chowa, a patrzy się na gościa z bazooką.
Swoją drogą co to? Jakieś wrzaski i piski podniecenia, bo facet wystrzelił z wyrzutni? Chyba faktycznie strzelają dla zabawy, bo ten Araba, nawet głowy nie chowa, a patrzy się na gościa z bazooką.
haha jakie pizdy tu sie wypowiadaja. Jebane cioty od kompa nie odstepuja, nie przebiegna 10km i kurwa wypowiadaja sie o operacjach wojskowych. Sami idzcie pizdeczki do wojska to zobaczymy jak se poradzicie w afganie.
P.S To brytole nie us.
P.S To brytole nie us.
ekscytują się nie mniej podczas strzału tej rakiety jak allahy akbary w tych wszystkich filmikach
Zawsze znajdzie się kozak, który będzie pierdolił ile to amerykanie wystrzeliwują naboi.
Tak się przyciska przeciwnika. Przewaga ogniowa powoduje wycofanie się sił wroga co skutkuje tym, że wojska amerykańskie mogą poruszać się dalej i mają przewagę w terenie.
Ciekawe ilu z was mądrych byłoby psychicznie tak silnych, żeby wystrzelić w kierunku innego człowieka.
**Teraz czekam aż powiecie, że szmatogłowi to nie ludzie**
Tak się przyciska przeciwnika. Przewaga ogniowa powoduje wycofanie się sił wroga co skutkuje tym, że wojska amerykańskie mogą poruszać się dalej i mają przewagę w terenie.
Ciekawe ilu z was mądrych byłoby psychicznie tak silnych, żeby wystrzelić w kierunku innego człowieka.
**Teraz czekam aż powiecie, że szmatogłowi to nie ludzie**
Japierdole, napisałem coś dla jaj, nawet nie wiedziałem, że dostane za to piwa i nagle hejt. Zazdrość? Polska mentalność? I nagle zjawili się sadolowi eksperci, wiedzą wszystko o moim życiu, co robie, że nie wychodzę z domu, że pewnie mam 50kg nadwagi i jestem rudy. Umrzyjcie zakało narodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów