18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Leniwy Leonard 2012-12-31, 9:56 13
Znów się małpy o żarcie pobiły
Zgłoś
s................c 2012-12-31, 10:13 2
cieszy się bambus jak by co zrobił, Dziadzia rządzi:)
Zgłoś
~Velture 2012-12-31, 10:54 6
Kurwa małpy drące ryja to chyba najbardziej wkurwiające co może być na filmach w sadolu poza gimbazą. To są kurwa geny. Nie oszuka się tego. Małpa z małpy ZAWSZE wyjdzie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Warriorov 2012-12-31, 11:06 1
haha, tak mocno to sie dawno nie uśmiałem. Nie powiem, bijatyka całkiem spoko miło sie oglądało, no ale było to wiadome, kamerzystą był czarny człowiek który zamiast pomóc naszemu białemu człowiekowi który ma morde rozjebaną to sie jara do kamery jak smieć
Zgłoś
Butter 2012-12-31, 11:09 1
kiedyś napierdalali się najebani goście w barach, a teraz hipsterzy w kawiarniach kto jest bardziej alternatywnym piosenkarzem...
Zgłoś
norsman 2012-12-31, 12:40
prawie jak saloonowa bójka w dobrym starym westernie (:
Zgłoś
Anper 2012-12-31, 14:32 1
A można przecież spokojnie porozmawiać ;/

o.O"
Zgłoś
Ivanowic 2012-12-31, 15:08
Po ch*j to czarne w ogóle z drzewa złaziło
Zgłoś
DzikiBuszmen 2012-12-31, 15:11 1
obiad na wesoło
Zgłoś
Preeezes 2013-01-02, 0:19
hahahahahahahahahahaha nie wyczymie
Zgłoś
FourthIllusion 2013-01-02, 0:19 3
Tan dziadek z tym patykiem pogania te ciabate do bitki czy co
Zgłoś
K................a 2013-01-02, 0:46 2
Jak by mi takie skurwiele wywróciły stolik podczas picia kawy i wpierdalania ciastka to bym chyba krzesłem łby roztrzaskał. Co to ma znaczyć? Wpuścić bydło na salony.
Zgłoś
Majesty 2013-01-02, 0:50 2
pewnie się nuggetsy skończył
Zgłoś
nielu 2013-01-02, 1:04
a w tle choinka...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów