Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hajsu jak lodu oczywiście. Masz kurwa pojęcie po ile sobie krzyczą za chociażby jednego kwiatka? Jak chcesz komuś zrobić w miarę przyzwoity prezent to stówa za bukiecik to minimum.
i to za taki bardzo skromny. Tylko żeby nie było, że bronię ale towar mają bardzo krótkiej przydatności więc zawsze biorą z zapasem ale to nie argument bo ja kwiaty jak mam robić bukiety itp. to kupuję albo u producenta tulipanów (niedaleko mnie jest) i na wielkanoc mam tulipany po 1zł/sztukę które były ścięte wczoraj i całą noc w chłodni leżały a babka mi je tak ułoży jak poproszę albo na giełdzie kwiatowej gdzie ceny też 1/4 tych w kwiaciarni i też ci bukiet zrobią. Może bez tych wstążeczek ale to no.
i to za taki bardzo skromny. Tylko żeby nie było, że bronię ale towar mają bardzo krótkiej przydatności więc zawsze biorą z zapasem ale to nie argument bo ja kwiaty jak mam robić bukiety itp. to kupuję albo u producenta tulipanów (niedaleko mnie jest) i na wielkanoc mam tulipany po 1zł/sztukę które były ścięte wczoraj i całą noc w chłodni leżały a babka mi je tak ułoży jak poproszę albo na giełdzie kwiatowej gdzie ceny też 1/4 tych w kwiaciarni i też ci bukiet zrobią. Może bez tych wstążeczek ale to no.
Zgadza się, nawet nie chce mi się myśleć ile jebania jest z utrzymywaniem różnych kwiatów, więc cena ma swoje uzasadnienie. No i poza tym masz ten komfort że dajesz stówę i gwarancja że się spodoba murowana więc nie musisz czaić się pod balkonami z przyczajki z nożyczkami w ręce... XD
Chociaż, na pewno niejedna by bardziej doceniła takie poświęcenie niż gotową wiązankę XD
Oni nawet kwiaciarnie mają jak u nas 30 lat temu. I ktoś mi będzie wmawiał że to mocarstwo....
...ale wiesz, że wstawiając zdjęcia z mojej 30-tysięcznej pipidówy, to znajdę przynajmniej 3 drewniane budy i jedną, gdzie właściciel prowadzi też komis, punkt lotto i sprzedaje znicze. Wyglądają o wiele gorzej.
Także pojęcia o Polsce to Ty nie masz.
ja pierdole. to ustawka jest panowie.
Nie wytłumaczysz tak debilnemu narodowi. Ja dałem piwko dla beki niech idioci się pogrążają.
wiara w Boga pod warunkiem ze szczera niektórym ludziom jest potrzebna bo ich powstrzymuje od niegodziwości. I dlatego nie warto wyśmiewać się z ludzi wierzących
Jeżeli ktoś nie czyni zła nie dlatego, że jest to podłe, tylko dlatego, że się boi podpatrywania przez nieistniejącego boga, to raczej nie świadczy to o tym kimś zbyt dobrze. Co więcej, taki ktoś będzie zdolny do najgorszych zbrodni, jeśli się go przekona, że robi to w imię tego swojego boga.
ja pierdole. to ustawka jest panowie.
No nie wiem, wygląda dość realistycznie - jego wspólnik zajmuje babkę przy kwiatach , a typ podpierdala kasę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów