Cześć wszystkim Wrzucam tutaj filmik z moją największą pasją jaką jest freerunning. Jest to film zgłoszeniowy na konkurs organizowany przez Red Bulla i chciałbym prosić was o pomoc w zdobyciu głosów. Link do głosowania znajdziecie w opisie filmu. Każdemu kto odda głos na mnie wielkie dzięki ponieważ zbliży mnie to do spełnienia mojego marzenia, którym jest udział w tych legendarnych zawodach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cześć wszystkim Wrzucam tutaj filmik z moją największą pasją jaką jest freerunning. Jest to film zgłoszeniowy na konkurs organizowany przez Red Bulla i chciałbym prosić was o pomoc w zdobyciu głosów. Link do głosowania znajdziecie w opisie filmu. Każdemu kto odda głos na mnie wielkie dzięki ponieważ zbliży mnie to do spełnienia mojego marzenia, którym jest udział w tych legendarnych zawodach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gonzoss, heheh takie krzywe nóżki Bozia dała to tak biegam Dzięki za pomoc
ydodek napisał/a:
takie krzywe nóżki Bozia dała to tak biegam
Dobrze jest, snajper Cię nie trafi.
Chujowe zainteresowanie chujowe wykonanie chujowo wyglądasz.
Usiadłbyś jak normalny człowiek i siedział przed komputerem a nie wygibujesz się jak jebany rezus.
Usiadłbyś jak normalny człowiek i siedział przed komputerem a nie wygibujesz się jak jebany rezus.
@up
chuj to ci w dupe nygusie, koleś coś robi innego niż ty i już go musisz sprowadzać do swojego poziomu.
Obyś wyleniał przy tym kompie
nie pozdrawiam
chuj to ci w dupe nygusie, koleś coś robi innego niż ty i już go musisz sprowadzać do swojego poziomu.
Obyś wyleniał przy tym kompie
nie pozdrawiam
@up
Jak łatwo kogoś sprowokować. Podejrzane to twoje zamiłowanie do umieszczania członka w tyłku kolegi.
Jak łatwo kogoś sprowokować. Podejrzane to twoje zamiłowanie do umieszczania członka w tyłku kolegi.
Chciałem dać Ci swój głos ale nie mam ani facebooka ani twittera. Ale brawo z zainteresowania i pasje, pozdrawiam i trzymam kciuki. Ciekawe jak tam Twoje stawy?
Chciałbym zobaczyć jak Cię policja na piechtę goni Ćwiczysz coś siłowo i/ lub wytrzymałościowo czy tylko to parkouro- podobne?
Z chirurgiem już jesteś na "ty" ? Głos oddany
Polecam ćwiczyć w luźnych dresach nie widać tak bardzo niedociągnieć i krzywych nóżek
Jak dla mnie to na konkurs powinni isc ci co odgrywali Assassin's creed w realu - tutaj potrzeba troche wiecej treningu bo oprocz 098234589324543258734289473 liczby salt to nie ma nic specjalnego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów